Само в ПИК! Фирма за събиране на задължения издирва депутата Димитър Горов на „Позитано”, той се крие!

Партии

Само в ПИК! Фирма за събиране на задължения издирва депутата Димитър Горов на „Позитано”, той се крие!

14617
на 24.10.2014
Само в ПИК! Фирма за събиране на задължения издирва депутата Димитър Горов на „Позитано”, той се крие!

Скандалите около политика стават рецидив, но в БСП си го харесват

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от БСП в предишния и в бъдещия парламент Димитър Горов е търсен под дърво и камък от фирма за издирване на нередовни лизингополучатели и длъжници, научи ПИК.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Причината е, че той от няколко месеца е спрял да плаща вноските си за автомобил, взет на изплащане.

Фирмата за събиране на задълженията упорито издирва Горов, но той засега успява да се измъкне от лапите им. ПИК се опита да се свърже с него, но се оказа, че мобилният му номер вече не съществува.

Съпруга на червения депутат е шефката на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева, която обаче също не отговори на позвъняванията ни.

Потърсихме дружеството „Гард контакт”, като оттам ни обясниха, че се принудили да звънят в централата на БСП на „Позитано” 20. Запознат със случая от фирмата заяви пред ПИК по телефона, че Горов е спрял да си плаща вноските за лизингов автомобил. На следващо наше обаждане обаче от същото дружество отрекоха, че има такъв случай, вероятно в опит да запазят конфиденциалност.

Според друг наш източник, автомобилът на Димитър Горов предстои да бъде конфискуван заради трупащите се задължения.

Припомняме, че името на Горов беше замесено в друг скандал в края на 2010 г. Тогава той бе заловен в Ловеч да шофира автомобил „Шевролет Круз” с 1,76 промила алкохол в кръвта. Впоследствие депутатът бе осъден на 6 месеца затвор, но условно, което го спаси от прекратяване на депутатския му мандат. Шофьорската му книжка пък бе отнета за 2,5 години. Т.е. вероятно той отново е получил право да управлява МПС в средата на тази година.

През 2012 г. излезе нов скандал с въпросния „Шевролет” – оказа се, че Димитър Горов не е декларирал лизинга за него пред Сметната палата. 

Сега излиза, че червеният политик е спрял да обслужва и плащанията по него, ако случаят касае същия автомобил.

Смущаващо е, че въпреки постоянно наслагващите се скандали около Горов, той отново се оказа на избираемо място в листите на БСП и успя да се намести в малката група на червените и в новото Народно събрание.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Депутатът Драгомир Драганов от ГЕРБ подаде оставка, ролята на Асен Василев за скандала в митниците отпада от дневния ред - НА ЖИВО ПИК TV! Депутатът Драгомир Драганов от ГЕРБ подаде оставка, ролята на Асен Василев за скандала в митниците отпада от дневния ред - НА ЖИВО
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК