САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Ето какво вещаят звездите за всяка зодия в първия ден на август

Животът днес

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Ето какво вещаят звездите за всяка зодия в първия ден на август

24464
на 01.08.2020
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Ето какво вещаят звездите за всяка зодия в първия ден на август
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

ОВЕН

препоръчано

За вас този ден е успешен във всяко отношение. Разрешете само при възможност професионалните си проблеми. Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете предпоставка за бъдещите успехи. Не се притеснявайте от трудностите, с които се сблъсквате, дори и ако са свързани с незначителни финансови загуби.

ТЕЛЕЦ

Поставете началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си, защото не сте избрали подходящия ден. Не позволявайте заблудата във вашите знания и
умения да се превърне в началото на сериозен провал с необратими последици.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Разрешете стари и сякаш забравени служебни проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си.

РАК

Не сте съгласни със съществуващият ред на работното място, който предстои да бъде променен по ваше искане, но е във ваша полза да докажете, че сте заслужили тази промяна. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза. Бъдете предпазливи при разговори. Не пътувайте!

ЛЪВ

Новина ще окаже влияние върху живота ви, но не бива да се притеснявате, защото евъв ваша полза. Запознанство, което не очаквате е причина за съжаления и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Овладейте емоциите си и не рискувайте. Ще се наложи да оправяте професионални проблеми.

ДЕВА

Завършете започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на вашите нови идеи. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност. Не се надявайте да постигнете целите си без помощта на приятели и покровители, които винаги са готови да ви подкрепят.

ВЕЗНИ

Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало и сте си поставили цел,която на всяка цена трябва да постигнете, но това не е възможно да се случи за ден. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте колегите и близките си. На работното си място се справяте отлично. Предстояща командировка и делова среща ще предизвикат промени в плановете ви.

СКОРПИОН

Не е изключено да ви се отдаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте, дори и да сте изненадани. Отстъплението е във ваша вреда, а непознатото може да се окаже не само познато, а и шанс за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех. Не се поддавайте на емоцията, която също е пречка по пътя ви.

СТРЕЛЕЦ

Не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, защото след това ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, ако имате възможност и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности.

КОЗИРОГ

Задачи, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова използвайте този ден. Очаквайте новини, които ви изнервят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки. Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация.

ВОДОЛЕЙ

Разкривате нови перспективи за професионална изява. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не спорете. Начинанията ви носят успех, ако са планирани.

РИБИ

Нямате желание за активна работа. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вмъкнат в тайните ви. Не споделяйте плановете си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК