Само в ПИК! Цветанов и Фидосова събират данни срещу Цветлин Йовчев, искат да го бутнат от поста

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Цветанов и Фидосова събират данни срещу Цветлин Йовчев, искат да го бутнат от поста

19194
на 05.09.2013
Само в ПИК! Цветанов и Фидосова събират данни срещу Цветлин Йовчев, искат да го бутнат от поста

Последвайте ни в Google News Showcase

Безпощадният тандем Цветан Цветанов-Искра Фидосова отново е пуснат в действие. Въпреки охладнелите отношения помежду им, двамата са си подали ръце в името на новата си цел - да свалят от поста вътрешният министър Цветлин Йовчев, научи ПИК от техни съпартийци.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

От няколко дни Цветанов и Фидосова събират всякакъв вид информация, която да доведе до отстраняването на Йовчев от ключовия пост. Те обаче не го атакуват директно. Острие на атаката е лично Бойко Борисов и някои от депутатите на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ разкритикува остро МВР за това, че преди дни полицаи от Варна са записали личните данни на протестиращи срещу правителството. Днес атаката беше подновена от депутатката Датниела Савеклиева.

"Ще понесе ли министър Йовчев лична отговорност за извършените репресии, подавайки оставка, или с оставането си на поста ще покаже, че това е модел на действие на цялото правителство и ще даде поредно основание да искаме оставката на целия провален кабинет?', заяви Севеклиева от трибуната на парламента.

Това е само началото на действията срещу Йовчев, коментираха запознати. Очаква се идните дни той да бъде подложен на нова атака от сивите кардинали Цветанов и Фидосова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК