САМО В ПИК! Чудо се случи с ученика, изпаднал в кома в бургаското школо

Само в ПИК
САМО В ПИК! Чудо се случи с ученика, изпаднал в кома в бургаското школо
Дата
Дата
39408
Коментари
2
САМО В ПИК! Чудо се случи с ученика, изпаднал в кома в бургаското школо

Животът на ученика, изпаднал в кома в бургаското школо, е спасен! Това обявиха за ПИК от бургаската болница.

„Пострадалият вече е в добро общо състояние и е със стабилни показатели. Пациентът претърпя спешна операция на кръвоизлив в мозъка. Хематомът е отстранен и той е стабилен“, поясниха за ПИК от лечебното заведение.

Припомняме, че в бургаското училище „Св. Св. Кирил и Методий” десетокласник получи хематом в мозъка и изпадна в кома? Инцидентът е станал снощи.

В момента на всички в училището им е забранено да говорят, докато тече следствието.

Основният човек, който трябва да понесе отговорност и да коментира ситуацията пред медиите – директорката Снежана Няголова, пък избра да излезе в отпуск точно сега.

Началникът на РУО-Бургас Виолета Илиева заяви, че почивката на г-жа Няголова е планирана от доста време и в момента тя се намира в чужбина. Преди това обаче директорка връчила обстоен доклад по случая. Според него се касае за здравословен проблем на 17-годишния Кристиян С., който тренирал бокс и това е в основата на кръвоизлива.

Ученици обаче описват инцидента по различен начин. Според тях по време на час по физическо момчето правело спаринг със свой съученик. След като е ударен по-силно в главата, Кристиян губи равновесие и пада по стълбите. Падането води до нови, по-тежки удари. Въпреки това момчето казва, че се чувства добре и продължава да се боричка с връстниците си. В този момент децата били оставени без надзор и явно затова не са предприети някакви мерки от учителя по физическо.

Малко по-късно на Кристиян му прилошава сериозно, започва да му тече кръв от носа и устата. Едва тогава той е изпратен в медицинския кабинет, но се свлича пред вратата. Повикана е Бърза помощ и е откаран в болница. Защо директорката е развила различна версия пред Инспектората, остава загадка…

Още по темата
ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ! Пребитият ученик в Бургас паднал по стълбите след удара в главата, повръщал кръв
Часовник
13:08
Прави ли се опит от ръководството на СУ „Св. Св. Кирил и Методий” да покрие случая, след който десетокласник получи хематом в мозъка и изпадна в кома? Това е въпросът, който в момента...
Напиши коментар »
(2)
1
деца казвате били това?! 10-то класник тренира бокс и прави спаринтги в междучасието?! Че това не е дете!
2
Дано се оправи момчето, господ да му помага
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин…”
(Военен)