САМО В ПИК! 17 трупа за 29 години: Прокобата "Кючук Париж” – кварталът на Пловдив, окъпан в кръв от семейни драми

Региони

САМО В ПИК! 17 трупа за 29 години: Прокобата "Кючук Париж” – кварталът на Пловдив, окъпан в кръв от семейни драми

55659
на 16.03.2018
САМО В ПИК! 17 трупа за 29 години: Прокобата Кючук Париж” – кварталът на Пловдив, окъпан в кръв от семейни драми

Последвайте ни в Google News Showcase

Новината за кървава семейна драма смрази България. На 15 март мъж закла съпругата си в пловдивския квартал „Кючук Париж” и се самоуби пред очите на едногодишното им дете. 32-годишният Ради грабнал нож, с който намушкал Илияна. Той забива същия нож във врата си. Все още се изясняват причините за оплисканата с кръв житейска история, разиграла се в блок на улица "Димо Хаджидимов" №8

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Подобни кървави масови семейни убийства обаче не са никак чужди на този квартал. През 2013 година военният Георги Тепавичаров застреля хладнокръвно жена си Николинка и двете им деца – момченца на 8 и 3 годинки, след което си тегли куршума. Мястото на драмата беше блок на улица "Трети март”. Оказа се, че семейството е имало проблеми с връщането на изтеглен голям банков кредит. Така на 21 януари 2013 г. Георги решава, че трябва да избие цялото си семейство със законния си пистолет.

В първите дни на 2016 година – на 4 януари, Пловдив и България осъмнаха с новината за още една семейна кървава трагедия. Шофьорът на ТИР Благой Сапунджиев уби жена си Йорданка и 5-годишната си дъщеря Петя с незаконен пистолет "Валтер”, а след това се самоуби. Причината – патологичната и жестока ревност на наричания с прякора Сапуна мъж към Йорданка. Драмата се разигра в дома им на улица "Асен Христофоров” 21, а труповете бяха открити от кума на младата двойка.

Това не са единствените семейните драми, завършили със смърт в квартала. През далечната 1989 г. в блок на улица "Даме Груев”, в апартамента на семейство Турчелиеви, се разиграва един от многото скандали, провокиран от болезнена ревност. Сипейки поредната порция обвинения към жена му Мария, Атанас грабва кухненски нож и се наръгва в корема. Издъхва в огромна локва кръв минути по-късно в асансьора.

На 1 октомври 1992 година край село Бисер се разиграва една от най-тежките железопътни катастрофи в България. Товарен влак се блъска челно на еднопътна линия в международния експрес Истанбул – Мюнхен. Загиват 7 души. Виновен за катастрофата е машинистът на товарния влак Йордан Томов, който нарочно тръгва при червен светофор. Причината мъжът да иска да се самоубие, е изневяра от страна на жена му. Йордан живее в блок на улица "Радовиш” 5 в същия квартал.

На 23 юни 2005 година – отново заради болезнена ревност, една от емблематичните личности на квартала - Стилиян Петров-Малкия Хофман, хладнокръвно заля с киселина бившата си приятелка Боряна Костадинова. Той живееше в кооперация на улица "Тодор Александров", а заради престъплението получи присъда от 8 години и половина. Боряна пък загуби едното си око след нападението.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК