БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК TV! Богомил Манчев с три убийствени въпроса към Цветан Василев

Само в ПИК
САМО В ПИК TV! Богомил Манчев с три убийствени въпроса към Цветан Василев

Когато ми отговори, ще знам дали e искрен или лъже, но не вярвам това да се случи, казва бизнесменът

Дата
Дата
75926
Коментари
14
САМО В ПИК TV! Богомил Манчев с три убийствени въпроса към Цветан Василев

На излизане от следствието бизнесменът Богомил Манчев коментира пред ПИК ТV отправените срещу него обвинения в интервю на ексбанкера и мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев.

„Този човек може да говори всичко, знаете, че аз го обявих за един от най-активните, действали срещу мен още от 2013 година. Но имам три въпроса към него и едва след като и ако той ми отговори, ще знам дали е искрен или лъже и ако трябва, ще му се извиня публично”, каза Манчев.

Ето и въпросите, които бизнесменът зададе задочно към беглеца в Белград:

  1. На 20 септември 2013 година единствената телевизия, която е стояла от сутринта пред нашия офис е била ТВ7. Тогава аз не бях в страната и явно никоя друга медия не е била наясно, че точно в този ден някой ще ни се разхожда из офисите. Въпросът е как и откъде е научила.
  2. Същият ден, тогава директор на телевизията беше Николай Бареков, в 11 часа излъчиха филм, насочен срещу мен. Знаете, че такъв филм не се прави между 8 и 11 часа и е бил предварително подготвен, за да бъде излъчен точно тогава. Въпросът е защо и пак откъде е изтекла информацията за акцията срещу мен?
  3. Предишния ден имах среща с Цветан Василев в неговия кабинет и му споделих, че на 20 септември в 8 часа имам важна среща с човек от енергетиката. Но следобед ми се наложи да замина за Истанбул и така срещата отпадна. Но когато в офиса са дошли поемните лица, те са казали- Манчев трябва да е тук, той има среща в 8 часа. Аз с друг човек освен Василев за тази среща не съм говорил. Така че информацията би трябва да е от него.

Манчев каза, че не очаква отговор на своите въпроси, защото вече е имал случай да зададе тези въпроси на Василев очи в очи, но не е получил отговор. Все пак бизнесменът допълни, че ексбанкерът е играл срещу него, макар че не е единственият. „В интервюто си той целенасочено искаше да ме натопи и това казах на прокуратурата. Просто изброих фактологията по случилото се”, допълни Манчев.

 

Напиши коментар »
(14)
2
Манчев кой ти вярва на тебе бе и работниците ти мразят. Просто Цуцата Цара ти е казал че ако не играеш по-свирките им ще отиваш в пандела. Само че за да го казва Цветан Василев това значи има доказателства и ще видим какво ще каже в новата част от интервюто което ще се заснеме в четвъртък. И как пък днес пред следствието имаше журналисти само на Пеевски
3
Манчев е наше котенце и Румен Пашата си го шибка.
4
Няма да се уморя да се гъзя към Банкя.Само да не вземе Боко да издаде багажа,че не знам какво ще правя.Ама спокойно,задникът ми има безпогрешни сензори да намира нови господари вече доста години.
5
Аз мушморока съм светец, нищо че Станишката ми бе на каишка!
6
Аз Цветан Василев съм херувимче, аз преди съм плащал и сега си плащам! А записите на Ченалова лично на нея платих. Питайте Драгалевския защо така пламенно ме защитаваше.
7
Хвани единия и удари другия.Мястото им е в килията.
8
шибай ги Цецо, шибай ги г-н Василев!
9
Що си мисля, че тогава на власт бяха Момата, Сачмата и Чалмата, а Шише приятеля Цветан Василев, стана началник на ДАНС..
10
Ами кажи каде са парите!
11
Еагати въпросите. Този Манчев очевидно е доста семпл човек.
12
... 15 МИТА ЗА АУТИЗМА ... прочети безлатно в сайта на "Завещавам Ви здраве"
13
Имате смелостта най- накрая да кажете нещо истинско за задкулисните игри на Цветан Василев.
14
А Цецо се подхилва от Белград. 3 години вече. Защото цялата ни върхушка е в кюпа. Някой да ме опровергае???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи: Синьо!... Синьо!... Синьо!... Един човек се чуди : Тоя защо вика така? Друг му отговаря: Защо, защо... бурканът им се е повредил..