САМО В ПИК TV! Волен Сидеров с горещи разкрития за разнобоя при Патриотите! Борисов го питал деликатно за срещите с Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

Интервю

САМО В ПИК TV! Волен Сидеров с горещи разкрития за разнобоя при Патриотите! Борисов го питал деликатно за срещите с Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

102517
на 09.05.2018
САМО В ПИК TV! Волен Сидеров с горещи разкрития за разнобоя при Патриотите! Борисов го питал деликатно за срещите с Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Имало ли е бой и стълкновения между симпатизанти на "Атака" и на БСП навръх Деня на победата? Това разкри по горещата тема пред ПИК лидерът на партията Волен Сидеров часове след полагането на венци за празника. Опасни ли са търканията между лидерите на патриотите и има ли разнобой между тях, коментира още той в интервю пред камерата на ПИК TV.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Днес празнуваме Деня на Евразия. Това, което разбираме под Европа, е така наречената Западна Европа. А това е една малка част от целия континент Евразия. Това, че Западна Европа иска да доминира над целия континент, е една голяма и дълга тема", заяви Сидеров.

"Хитлер и нацистка Германия не биха имали тази сила, ако не беше Западът. Същият този Запад, който сега чества Деня на Европа, а не Деня на победата, прави всичко възможно, за да засили Хитлер. Всичко това е пренебрегнато с участието и мълчаливото съгласие на Великобритания и Франция. Тези страни не казват и дума, когато Хитлер започва да се въоръжава, защото знаят, че Хитлер се насочва срещу Русия", коментира лидерът на "Атака".

"Английският геополитик Макиндър казва, че в света има само една държава, която е самодостатъчна, и това е Русия. И затова точно трябва да бъде унищожена. Това е и вечната битка. И до ден днешен Русия продължава да е велика сила, не успяха да я затрият, опитаха се да я колонизират, не се получи. И сега тя отново е обявена за враг, защото е самодостатъчна", категоричен е патриотът.

"Ние, българите, сме създатели на това, което се нарича Русия. Вътрешно те знаят това. Сега идва времето това да излезе наяве. Има много сериозни руски учени, които признават нашата цивилизационна роля за създаването на целия православен свят", каза още той.

"При нас преобладава провинциалното мислене. Ние постоянно трябва да спорим дали това е Денят на победата, или Денят на Европа. Ние много обичаме да се делим на отбори, да се ритаме по кокалчетата и с това губим. Известно е, че в чужбина нашите общности не са компактни, както другите", увери Волен Сидеров.

"Днес бяхме на Паметника на Съветската армия. Стана един скандал, защото наш оператор попита Корнелия Нинова за Вигенин, който легитимира превратаджии в Одеса, когато беше външен министър. Сега те ми излизат и се нареждат пред Паметника на Съветската армия. Аз не обичам лицемерието и ние сме длъжни да им задаваме въпроси. Те са изнервени, трима души депутати започват да блъскат наш оператор, че задава въпрос защо Вигенин легитимира украинската хунта.", обясни патриотът. По думите му всичко това е факт и няма как да бъде скрито. 

"Няколко депутати блъскаха и удряха нашия репортер, защото задава въпроси", разкри той.

"Вчера не проведох заседание на групата. Аз съм против срещите на другите двама лидери с опозицията. Ние сключихме споразумение и влязохме в коалиция. Няма никаква логика двама вицепремиери да се срещат с лидер на опозиционната партия и да обсъждат някакви въпроси, каквито и да е било. Това е знак, който говори за преформатиране на коалицията. Ако това е така, стани и кажи. И накрая какво стана  - Корнелия Нинова излезе и каза, че правителството е лошо и трябва да си ходи. Това ли са обсъждали на тази среща", попита лидерът на "Атака".

"Не се прави така. Аз не държа да бъда началник или ментор, тук става въпрос за азбучна политическа практика", отсече патриотът.

"Не съм разговарял с моите партньори, защото те не ме предупредиха. Не ме попитаха какво мисля по въпроса. Аз дадох достатъчно ясно мнение, че такава среща не се прави. Ако Валери Симеонов направи утре такава среща, това ще бъде грешка. Не може да скачаш и да отиваш в другия отбор, да искаш да те подкрепят за някой закон, пък после ще видим", разясни Волен Сидеров.

"Борисов се опита деликатно да ме попита какво става с Корнелия Нинова. Аз не знаех за какво става въпрос, разбрах едва когато се прибрах в България, така че с Борисов не успяхме да го обсъдим пълноценно", разкри той.

"Ако аз съм на мястото на ГЕРБ, аз ще бъда възмутен от отношенията между коалиционните партньори. И аз смятам, че Борисов трябва да им зададе въпроса, да ги попита какво правят.", добави политикът.

На въпрос дали това ще застраши коалицията Обединени патриоти, лидерът на "Атака" каза: "Не, от мен каквото зависи. Събираме се, но когато човек отиде в изпълнителната власт, се смята за по-зает и важен, но трябва да се приземява от време на време. Не е лошо да ме слушат понякога, да седнем, ще им кажа кое е хубаво и кое лошо. Аз искам да бъдем заедно както сега, така и на следващите избори. Другите лидери трябва да кажат дали има проблем със стабилността на коалицията. Не съм аз този, който казва, че на другите избори може да се яви в друга коалиция. Аз съм готов за среща, готов съм да дам съвет", каза още Сидеров.

"Не познавам лично Емил Джасим. Той самият е аналог на екскремент. Той си търси някаква провокативна линия и с това иска да стане известен. Законово не са добре нещата. Когато се обижда българска светиня, този човек трябва да бъде осъден", добави политикът.

"Видях фамилията на тази съдийка - Хазърбасанова (б.а Силвия Хазърбасанова, отсъдила в полза на Емил Джасим по дело срещу ПИК). Имаше един човек със същата фамилия, който се занимаваше с ръководство на секта. Казва се Иван Хазърбасанов и атакуваше православието. Имаха подкрепата на Хелзинския комитет и други такива.Трябва да се проучат връзките", категоричен е Сидеров.

"Случаят със Джасим може да даде тласък да направим поправки в Наказателния кодекс", разкри лидерът на "Атака".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК