БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК TV! Зам.-министърът на икономиката Любен Петров: Радан Кънев издигна Трайчо Трайков за президент, за да раздразни Борисов! Десницата може да не влезе в следващия парламент

Само в ПИК
САМО В ПИК TV! Зам.-министърът на икономиката Любен Петров: Радан Кънев издигна Трайчо Трайков за президент, за да раздразни Борисов! Десницата може да не влезе в следващия парламент
Автор: ПИК
Дата
Дата
33878
Коментари
12
САМО В ПИК TV! Зам.-министърът на икономиката Любен Петров: Радан Кънев издигна Трайчо Трайков за президент, за да раздразни Борисов! Десницата може да не влезе в следващия парламент

Събранието, което ме свали от председателския пост на СДС в София беше фиктивно. Ще обжалвам процедурата в Контролния съвет. Пътят на СДС е с ДСБ, с партията на Меглена Кунева ДБГ нашите избиратели няма да гласуват за нас. Имаше негласно нареждане да отрежа главата на председателя на СДС в "Красно село", но аз отказах. Има опасност десницата да не влезе в следващия парламент.

Това заявява сваленият шеф на СДС София и зам.-министър на икономиката Любен Петров в седмичното коментарно предавана "Час ПИК" по ПИК ТV.

И още разкрития за битките и крамолите в Реформаторския блок и новосъздадената партия на Христо Иванов "Да, България", както и за причините Бойко борисов да подаде оставка и дали е трябвало да го направи.

Гледайте само в "Час ПИК" по ПИК ТV от 18 до 20 часа.

 

Напиши коментар »
(12)
1
С КАСКАДАТА от ФАТАЛНИ КАТАСТРОФИ, които "сътвори" МУТРАФОНА Борисофф в кабинета Б-2, и с тия които ежедневно създава с думи и дела, групировката ГЕРБ ще се свие до фамилна партия: Мутрата Боко, Затворника Цвък, Ла*няна Дебело**зова, ЦаЦка Травестита и някой друг правоверен герберунгел с прогноза да се разпаднат като партията на Симеон Сакс'мафиотски до две, три години
2
Фаталната грешка на народа беше ИЗБОРА на МУТРАТА Бойко Борисов за премиер!!!
3
...уникум ...ти пък кой си бе , по добре се скрии......ази държавата и хората който я управляват!
4
Рада дълбоката ще пръдне на Боковия, както пръдна Пръднелия Сланинова и Момата!!
5
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
6
Ами то дясното умря със Стефан Савов и д-р Дертлиев.Другото дясно нали му знаете МЕНТОРА ЧИЧО МИТКО всички са от неговата КАРТОТЕКА.Започвайки от Бъки-БОМБАТА,ДРАГАЛЕВСКИЯ ГУРО ЛАБОРАНТ,Горнобанският професор идеолог,и т.н.А сегашните мюрета те са чавдарчета.ГПЛЯМ СИ ЧИЧО МИТКО.ПРОСТО ГИ ПРАВИШ ВСИЧКИ НА МАЙМУНИ.
7
Няма отърване от Десни,Леви и Центритски Ненаситници за Пари и Власт.........!! Само и само да са на Държавната Ясла ! ! ! Тези хора една Еднолична фирма не са управлявали , а се натискат цяла Държава да СМУЧАТ и КРАДАТ............. Без МЕН ! ! ! !
8
може ли да има дясно без ДС в абвеатурата-ДПС,СДС ДСБ.нДСв, и др.може би ДБГ,ама там има КГБ.
9
И малко дясна БСПпидирастия, за да е пълно дясното. Лявото е Бат Сали и ЦВ. Кънчев, техния електорат е радетел, за социална политика и помощи.
10
Какво изскимтя по въпроса пенсионираният фатмак, чехльото Румен Радев или той продължава да лиже шундите на СлаНинова, ИдиЙотова и Деса Простакеса, наврян под полите им в чехли?
11
от 1876 каква е ролята на демокр партия коя нац катастрофа беше избягната защо бьлгария се сви на 111 000 кв км и 7 милиона защо нямахме ток вода автобус шосе народьт умираше от туберколоза които имаше пари се лекуваше които нямаше си отиваше децата се раждаха по нивите които оцелее ст савов ли е олицетворение на демократ които два дни не искаше да се махне от предсет стол в нс и от устата му излизаха змии и гушери
12
Пидирунгел е простак.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.