САМО В ПИК TV: Полиция и жандармерия прогониха бежанците в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

ПИК TV

САМО В ПИК TV: Полиция и жандармерия прогониха бежанците в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

40624
на 05.08.2016
САМО В ПИК TV: Полиция и жандармерия прогониха бежанците в София (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   Асен Рашков

Мигрантите се покриха, градинките около Халите са празни и спокойни за първи път от месеци насам

Последвайте ни в Google News Showcase

Полиция и жандармерия прогониха бежанците в центъра на София, видя репортер на ПИК на място. В района около Халите трудно се забелязват мигранти, а градинките пред Централната баня са празни и спокойни за първи път от месеци насам.

препоръчано

Акцията в центъра на столицата е продължение на започнатите преди няколко дни полицейски операции за нелегални мигранти. Само за нощ в София бяха заловени 65 души без необходимите документи за пребиваване в страната.

Според очевидци, живеещи в района на Халите, от няколко дни насам мястото е под постоянното наблюдение на служители на МВР. Жандармеристи и полицаи денонощно охраняват местата, които до преди няколко дни бяха свърталище за мигранти.

Обективът на агенция ПИК установи, че няма и помен от десетките бежанци, които и денем, и нощем обитаваха градинките и пейките в района на Централната баня. Единствено няколко души от чужд произход седяха пред Баня Баши джамия, но техните документи бяха моментално проверени от полицаи, които обикаляха алеите с мотори.

Липсата на мигранти в района позволи на много възрастни хора и майки с деца да се скрият под сянка на пейките в центъра на София. Пред репортер на ПИК те заявиха, че когато полицията е в района, се чувстват спокойни, но веднага щом градинките останат без наблюдение, мигрантите отново ги окупират. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК