САМО В ПИК TV! Вижте как летецът Румен Радев сложи очила на обяд с жена си (ПАПАРАШКО ВИДЕО)

ПИК TV

САМО В ПИК TV! Вижте как летецът Румен Радев сложи очила на обяд с жена си (ПАПАРАШКО ВИДЕО)

232566
на 11.11.2016
САМО В ПИК TV! Вижте как летецът Румен Радев сложи очила на обяд с жена си (ПАПАРАШКО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидатът за президент, подкрепен от БСП, Румен Радев гледа с очила, видя папарак на ПИК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Доскорошният летец страда от далекогледство и не може да прочете нито един надпис отблизо. Налага се всеки път да слага очила, за да види кой го търси по мобилния телефон или за да прочете менюто в ресторант. В това се увериха папараците ни, които засякоха Радев на обяд с новата му съпруга и бивша пиарка във Военно-въздушните сили Десислава Генчева.

Двамата бяха избрали за обяда си популярно столично заведение, в близост до предизборния щаб на генерала на бул. "Тодор Александров" до "Булбанк". Радев и Деси се настаниха в сепаре до прозореца, откъдето всеки минувач по улицата можеше да ги наблюдава как обядват. Двамата обаче все още са напълно анонимни и за пореден път репортерите ни видяха, че извън екрана и дебатите, абсолютно никой не познава кандидата за президент, нищо че той водеше на първия тур.

Радев не бе разпознат от околните граждани нито по време на обяда си, нито докато крачеше с Деси из столичните улици. 

Вижте обяда на летеца и жена му ексклузивно във видеото на ПИК TV, а в изборното ни студио на живо от НДК в неделя от 15 ч. не пропускайте още разкрития за личния му живот и папарашки кадри!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Кирил Петков: Борисов и Пеевски подвикваха на Желязков от първия ред и той нарушаваше правилата. Те не притежават тази държава (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК