Само ТРИ са зодиите, които обичат за цял живот

Бомба

Само ТРИ са зодиите, които обичат за цял живот

35268
на 09.12.2016
Само ТРИ са зодиите, които обичат за цял живот
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Има зодии, които изневеряват най-много и такива, на които им върви в любовта. Има зодии, които обикват лесно и такива, на които им е трудно да покажат чувствата си. Но има и зодии, които могат да ви обичат вечно и обикнат ли, най-често обичат завинаги, пише Една.бг.

препоръчано

Късметлии сте, ако самите вие сте сред тези зодии, но ще бъдете още по-големи късметлии, ако ви обикне някой от тази зодия, защото можете да сте сигурни, че сте намерили своята сродна душа и партньор за цял живот.

Естествено всички връзки и всяка любов искат жертви и компромиси и нищо не идва даром, но при някои зодии любовта наистина е най-силното чувство.

Риби
Те са изключително романтични, нежни и предани. Може да се каже, че те са идеалните партньори, защото не биха си помислили да изневерят и са толкова лоялни. Истинска привилегия е да имате такъв човек в живота си.

Дева
Зодията, която вярва най-силно в могъщата сила на любовта и е готова да направи всичко, за да защити човека, който обича. Тя не се колебае в изборите си и винаги е сигурна в своите чувства към човека отсреща.

Овен
Може и да имат труден и упорит характер, но именно техния пословичен инат ги кара да обичат въпреки всичко и всички. Те ще са готови да преместят планини за любовта си и никога не бива да се съмнявате в чувствата на Овен, който ви е казал, че ви обича.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК