Сандански с нов архитект от София

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Сандански с нов архитект от София

16592
на 02.03.2016
Сандански с нов архитект от София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на община Сандански Кирил Котев назначи столичанина Красимир Петков за главен архитект. Той ще изпълнява временно тази длъжност до провеждането на конкурс за поста, който доскоро заемаше Васка Терзиева. „С нея се разделихме по взаимно съгласие, тя има намерение да продължи да работи в частния сектор след 18 години трудов стаж в общината", каза градоначалникът. Той уточни, че Красимир Петков работи в София, но е роден в Сандански.

препоръчано

„Той е много добър специалист и ще е полезен на общината със знанията си. Затова взех решение да му гласувам доверие и да заеме този важен пост в общинска администрация. Ако спечели конкурса, ще се върне да живее в Сандански", каза кметът Кирил Котев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК