Вход
София
Времето в София 20 o C

Сантиментално за Бойко, един от добрите хора, които познавам

Сантиментално за Бойко, един от добрите хора, които познавам

на 12.01.2017
1281
74
Сантиментално за Бойко, един от добрите хора, които познавам

Като човек той прави това, което не направи като премиер

Бойко Борисов изпрати военен самолет, за да откара от Бургас до "Пирогов" 5-годишния тежко болен Александър.

И това даде повод за поредната доза хейтърство: "Добре, че е бащицата, иначе умиргаме", "Какъв лицемер", "Предизборни пинизи" и прочие.

Лесно е да остроумничиш, когато не ти е дошло до главата.

Истината е, че Борисов го прави не от днес и го е правил за много хора. Стотици, хиляди.

Направи го за мой близък. 

Направи го за Христо Мутафчиев, който получи инсулт в Поморие, и така спаси живота му. 

Направи го за Гого от "Тоника".

Направи го и за...Няма да продължавам, защото не искам да поставям в неудобно положение хора, които не са ми позволявали да разкривам личната им драма.

Ужасно е, че има и толкова други, за които не успя да го направи.

Истината е, че Бойко помага не само на болни звезди, интелектуалци, политици, спортисти. Помага и на най-обикновени хора в беда. Когато може, когато разбере, помага. В повечето случаи не се тръби - прави му чест, че не се фука с добрината си.

(Ето защо заглавието, което прочетох в "24 часа" - "След обаждане на Нери Терзиева премиерът прати самолет за дете", е подвеждащо. Бойко би го направил за всеки, не е просто от уважение към Нери...)

Вероятно това, което пиша, е твърде лично, християнщина някаква. Но всъщност всичко в този живот е лично, опира до самия теб, до доброто, което си получил и искаш да върнеш в замяна.

Затова и обвиненията, които периодически получавам заради публично заявените ми симпатии към Борисов, не ме трогват. Разбира се, че ще го подкрепям, щом е проявил човещина в тежък, граничен за семейството ми момент - момент на живот и смърт. 

Разбира се, че ще му бъда благодарен и ще се опитвам да върна жеста. Разбира се, че Христо Мутафчиев и близките му ще бъдат благодарни завинаги (и нека после роптаят, че Ицо бил придворният шут на ГЕРБ). Разбира се, че родителите на хлапето от Бургас ще го благославят докрая в молитвите си.

Кой не би го направил? Нали сме преди всичко хора, нали сме скроени от плът и кръв, нали имаме сърца, нали цялата тази простотия около нас ще отмине, цялото видиотяване, сграбчването за гушите, омразата, преходните страсти...И накрая ще останем сами, съдии на самите себе си през безбрежието на вечността.

И тук идва жестокият въпрос - нима право да живеят имат само тези, които могат да се обадят на Бойко Борисов? 

Да, цинично е, така излиза. Държавата ни е подредена ужасно несправедливо, водим кучешки живот, като в джунгла - оцеляват само по-адаптивните, по-богатите, хората с "връзки". Борисов и останалите политици на прехода носят ключова вина за социалното разслоение, за липсата на адекватно здравно обслужване за всички българи.

Защо изобщо трябва да се налага да се изпращат военни самолети? Защо провинциалните болници са недостатъчно квалифицирани и оборудвани, за да спасяват животи? Защо здравеопазването бе поверено в ръцете на авантюристи като Петър Москов? И защо премиерът в човешки план компенсира онова, което не е свършил в професионален?

И въпреки това...Един живот да спасиш, спасяваш цяла вселена. Дори само заради жеста към малкия Александър, Бойко заслужава респект.

Той е един от добрите хора, които познавам. Това ми е достатъчно.

Сподели:
Напиши коментар »
(74)
1
Наистина в случая уважение към поведението на Б.Борисов. Нищоне мога да кажа
2
ДА СПАСИШ ДЕТЕ Е ЧОВЕШКО БЛАГО, НЕСЪИЗМЕРИМО С ДРУГО - ШАПКИ ДОЛУ. ХЕЙТЪРСТВОТО ТУК Е НЕУМЕСТНО, УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ.
3
Много, много вярно - и за човешката благодарност , и за цинизма, че да живееш, знаши да имаш номера на Бойко Борисов...Скапан живот, ейййй
4
Трогнахте ме.
5
==Има и такава гледна точка разбира се. Въпросът е кое надделява, това е сложен философски избор.
6
Респект, да!
7
Откакто е паднал от власт бащицата сякаш почна да се държи по-човешки - що тъй
8
Алоооооу, направили сме го ние, защото ние покриваме масрафа!!! Когато Банкянското слънчасало шимпанзе извади от джоба си пари за самолетния полет, тогава ни разправяйте тинтири-минтири – с чужда пита помен прави, както казва народа!!!
9
в коя дьржава премиерьт ходи от едно място на друго да решава конфликти да праща хеликоптер да мести цистерни да се целува с кмета на хитрино да видим как ще се разпределят парите които са сьбрани това е една огромна пиар акция обаче народьт не се усеща
10
Аре хейтърчетата почнаха. Возпрете се сега поне, бре , за детенце става дума.
11
Нашият Лидер, г-н Борисов, който е Дипломат, Политик, Полиглот, въобще Вундеркинд възнагради достойният ни президент Пневнелиев за това, че протака два месеца и не назначи СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ КАКТО ПОВЕЛЯВА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и я НАРУШИХА НАЙ-БРУТАЛНО, но въпреки това, Плевнелиев и Борисов заслужават най-голямата държавна награда за успешен мандат и принципна позиция в полза на България. Жалко, че изтичат в мръсния канал на Историята, където им е мястото!!!
12
Статията е силна, каквото и да си говорим и каквото и да мислим за ББ
13
ЗА ВСЕКИ ОЩЕ ЖИВ БЪЛГАРИН Е ПОТРЕБНО ТАКОВА ВНИМАНИЕ; ПИТА СЕ ЗАЩО ИЗПАДНАХМЕ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТАКИВА ЖЕСТОВЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА СА В ЕЖЕДНЕВИЕТО ОБИЧАЙНИ...
14
Да много добър! Ако сте бедни,гладни и болни сега е момента да му искате нещо и той да се снима с вас докато ви дава от добрината си! Дали сте на затрупана магистрал,във взривено село или изхвърлени на улицата искайте му през фейса! Щото след 19ти няма да е на кеф повече! Пък и да е няма да е на власт повече НИКОГА добряка Бай Хой!
15
Хеликоптерите трябва да са медицински и да са подчинени на шефовете на болници.Всяка болница да плаща застраховка за неотложна спешност,която да поема разходите за полета.Дори и от касата да се плаща,пак е по-добре.Иначе е...
16
Тва са хора изброени на едната ръка.А от другата...частните полети на футболисти и разни сенчести имена, които никога няма да узнаем. Борисов е трудноразбираема личност.
17
Добре, изброихте ги 1,2,3,4,5 нека да са 10. Ами за другите какво се прави? Като престъпници в болниците с пръстови отпечатъци и т.н.и т.н. Стотици получават инсулти, инфаркти за тях защо няма и линейки?
18
ЛИЧНИЯТ СИ ХЕЛИКОПТЕР Е ИЗПРАТИЛ ББ ??? " с чужда пита помен прави" гласи поговорката
19
Ееее, почнахте веднага - а живота на спасеното дете, даже само десет да са спасените животи, малко ли е?
20
СТАТИЯТА Е ТОЧНО ЗА ТОВА - ЧЕ Е ДОБЪР ПО ДУША, НО НЕКОМПЕТЕНТЕН.
21
в случая му свалям шапка.- и с вас да се случи, ще сте благодарни, хайде признайте
22
Партийното разделение ще отмине, ще останат добрите жестове като този. Сполай ти , Бойко
23
А стотиците пенсионери,които не могат да си купят лекарства,заради ниските пенсии? Техният живот тежи на неговата съвест! А стотиците болни деца,на които родителите не могат да осигурят лечение,заради ниски доходи? Бойко Борисов-един от бездушните хора,които познавам.Прави всичко за рекламата.
24
Вчера в предаване на Милен Цветков кмет на едно българско село каза че, "докато българите не се научат да благодарят за всичко, за най- дребните жестове и придобивки, докато не осъзнаят първо своята некомпететност, грешки, злоба и двуличие, докато не се научат да се извиняват и прощават, да дават, не само да искат да получават, наказанията Божии ще продължават. Бог иска малко, да даваш, да прощаваш, да осъзнаеш първо колко ти си грешен и след това да гледаш и обсъждаш "чуждата пита". По прям и добър човек, управлявал тази държава няма. Това е истината, която не искаме да си признаем, защото се смятаме за "велики".
25
Животът е тежък и брутален.Можем ли да направим България по-добра ? В мъката си всички се изравняваме.А после....пак обличаме вълчите кожи.А подмазвачеството и слугинажа превърнахме в добродетел.Накъде вървим ?
26
Жестът трябваше да остане таен. Останалото е цинизъм,пиар на гърба на болното дете. Бойко ги умее тези работи.Нали избори идат...
27
A kakvo napravi za men?.... Okrade ni parite ot KTB, v kombina s korporaciyata DPS , vo glave s Ahmedcho i prascho. BUDA, BUDA....
28
Не Бойко разтръби за жеста, а Нери Терзиева - все пак има разлика.
29
Наистина всичко е лично, уважавам позиция на автора
30
Силни думи, силна статия!
31
Защо не искате да бъдете човеци поне в този миг? Спасил е дете, това е могъл, това е направил. Вие като станете на неговия пост, направете повече
32
Прав е №31. Не разбирам защо намесвате тука КТБ, другите простотиии. Става дума за човещина, такава е темата и на статията. Ясне че Боко не е светец, ама в случая заслужава поздравления.
33
Ако живеехме в нормална държава, БХ вече щеше да е шеф на софийската тулумба. Толкова !
34
всяка година умират 60 000 -70 000 души. От тя поне 10 000 могат да бъдат спасени. Защо от един спасен човешки живот правите шоу. Защо не бяха спасени другите 10 000....
35
Бати Гойко индианец, но от ромски произход...
36
Предизборните ШМЕНТИ-КАПЕЛИ в ГЕРБ тръгнаха отдавна. Още от края на 2016 г., когато Боко спасяваше невинните нещастници от Хитрино, пардон ЗАМИТАШЕ СЛЕДИТЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, когато "отваряше" пътищата на България, пардон ПРАВЕШЕ СИ СЕЛФИ С БЛОКИРАНИТЕ ПО 20 ЧАСА КОЛИ ПЪЛНИ С ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ХОРА, когато ЛЪЖЕШЕ най-нагло обществото, че е за МАЖОРИТАРЕН вот, а депутатите ми си гласуваха един месец ваканция вместо да приемат закона за изборите...Изобщо ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА Борисофф е ПРЕДИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ НА ЕЛЕКТОРАТА...
37
Тиквата да не е умряла от политическа смърт, щом афторът говори добро за нея? А Христо манафчиев в Сз - Стария град, както си пущеще, пиеще не Поморийска а Гленфидих с кола за разредител и щмъркаще коукейн от дисплея на новия си таблет с нахапана ябълка, и изведнъж, усети парализа в дясната си ръка, половината му лице се изкриви.............................................. та чак до София пътувà со въртолето сниснал навитата на тръбичка нова педесетолефка..................... Хрчк........................ПФУ!!!!!!!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Отлично би било ако всички можеха да разчитат на специализирана помощ навсякъде, във всяко кътче на родината ни, да не се налагаше да хвърчат самолети с тежко болни, а да ги лекуваха на место и без пари. Това е задължение на правителството, а не да прави единични полети, да прави благотворителности, да създава организации за събиране на пари за лечение в чужбина . Такова правителство трябва да имаме, а не правителство решаващо единични проблеми на единични хора и то само в предизборен период.И самолета за тежко болния е редно да го изиска съответния доктор и съответната болница и да е ясно, че ще го получи .
40
Какъв му е телефона?
41
През 1944г на 9 септември мурзилките окупираха държавата и поставиха Борисов на чело, да гради комунизъма. И се започна национализация , колективизация и терор, през който бяха избити десетки хиляди интелигенти, за да се създаде пролетариат и това скотско общество което е сега. Бойко ни навря в ТКЗСтата и Панелките, както ликвидира и църквата заедно с добродетелите и. Той назначи всеки поп като доносник от ДС. По това време Бойко, беше обградил България с бодлива тел, и заповяда да се стреля на месо, ако някой българин се размечтаеше да избяга, при дивия гнил капитализъм. От кого обаче България е взела 10 милиарда долара, за да строи комунизма! България се циганизираше със скоростта на светлината, а българите бяха обложени с ергенски данък (цигански), от който се събираха пари за тяхното издържане. На власт и почит бяха, децата и внуците на активните крадци (борци), и грабиха и грабиха раята! През 89г. децата на активните борци, станаха БСПдерасти отказаха се от фалиралия комунизъм, и започнаха да ни казват, че за всичко е виновен Бойко, а той горкия още си беше пожарникар. След като обраха за кой ли път матриала, след като приватизираха това което дядовците им бяха национализирали и фалирали, червените копои се канят за сетен път, да ни оправят заедно със чалмите и циганите. Червените башибозуци дори се канят, да рестартират БлеНе за да има пак милиарди за мурзилските пенсионери, нещо като благодарност към тях, че 44г под дулата на автоматите им назначиха дядовците им на власт. Както сега между другото, врабчето марионетката Радев ни бе посочено от ген. Решетников в разговора със Краднелия СлаНинова. В такава жалка колониална държава, не искам и не мога да живея, предпочитам да си отгледам трите деца, и да живея в дивия загниваш капитализъм !!!
42
Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...
43
Но виновникът за опустошеното ни здравеопазване Мутрагеньо от Банкя, не да се прави на спасител, а веднага да бъде подведен под отговорност заедно с наркомана Москов да геноцид над българския народ.
44
Жестът е благороден! Хвала! Гледам един филм -"Лекар в планината". Как там няма болници на всяка паланка, и хеликоптер превозва всеки нуждаещ се до голямата болница?!!! Толкова е просто, но, хора, няма бяла мафия и крадене от здравни каси, а тук във всеки град е болница, и като ти потрябва - пак отиваш в две-три в цялата държава!Докога, бе, хораааа, докога! Мотаха ме 2 години, смукаха пътеки, и на края в София. Там, където трябва. И не съм само аз, колко хиляди сме такива!!!!
45
А бе Баце е гоУема работа ! На него даже айпадът му е с ненагризана ябълка ! Прост народ - слаба държава !
46
По добре ББ отколкото момата, курабията и чалмата.
47
Каквото и да говорим за Бойко,той е по-човек от всички досегашни властимащи,не симпатизирам на ГЕРБ,понеже е клиентелисстка партия,но за кой друг да гласувам...като останалите са пълно гюбре?!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
С чужда пита майчин помен.Връща откраднатото и ще има за всеки който се нуждае от такава помощ.Другото е пи ар и слагачество.Къде са парите от КТБ?
51
Не мога да разбера как една добра постъпка може да предизвика такава омраза. Какви пари какви пет лева бе глупаци. Ако това беше вашето дете друга песен ще пеете. Спасил е дете и този живот няма цена. Кой друг политик е правил това. Тези жестове трябва да ги поощряваме, а не обругаваме. Защото се обезсмисля желанието да правиш добро пък било то и с държавни средства.
52
МНОГО МИ Е МЪЧНО ЧЕ ОТ МНОГО БЪЛГАРИ НАПРАВИХА ГЛУПАЦИ. И ТАКА ЗА ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ МАЛКО ВЪПРОСИ. 1 ЗАЩО СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПРАЩА САМОЛЕТ ЗА ДЕТЕТО? НАЛИ ИМАМЕ БОЛНИЦИ, ОБРАЗОВАНИ ЛЕКАРИ? 2 ТОЗИ НЕКАДЪРНИК КОЙТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪЖЕ КАКЪВ САМОЛЕТ ПРАЩА? И КОЙ ПЛАЩА СМЕТКАТА? КОЙ РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА ОТ 2009г. И ТОВА ЛИ СА ЗАБЕЛЕЖИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА КОЙТО НИ ГОВОРИ. ТОЗИ МРЪСНИК И БАНДАТА МУ НЕКАДЪРНИЦИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА. А СИ СПОМНЕТЕ И КОЛКО КАЛИНКИ НАЗНАЧИ, ЧЕ И ЕДНО МАГАРЕ. С ПРОСТ РЪКОВОДИТЕЛ ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ. А ЛЪЖЕЦА ОТ БАНКЯ, КОЙТО Е И КРАДЕЦ Е МНОГО, МНОГО ПРОСТ.
53
Прекрасна статия. Браво на автора! Жалко за тези, които нямат сърца и омърсяват всичко, дори благородните човешки жестове.
54
Не смейте да плюете по най-големия специалист по стешна помощ! Той и доктор, той и метеоролог, той и льотчик на хеликоптера! А ако на някой военен му се наложи да го превозят спешно, ако не знае номера но "господ Б." надали някой ще литне. Нищо че е осигурен и му се полага. Хвала на такива хора, спасили един човешки живот, поставили в опасност живота на други 20-30 души, отговорни за полета в тия условия!
55
Борисов има добро сърце!
56
До сега г-н Борисов не е пратил нито един SMS за здравето на някой от личния си телефон. Но за сметка на това той няколко пъти е пращал самолети или вертолети за болни и сам е плащал разходите за това. Ето, вчера и на "Спартана" е платил лично от джоба си. Ако не вярвате Тази традиция при г-н Борисов питайте собственика на този сайт.Тази традиция при г-н Борисов започна от времето когато самолети превозваха него , като футболист № 1 и съотборниците му от световноизвестния отбор на "Бистришките тигри". Ние поздравяваме премиера Борисов с песента "Тримата танкисти" !
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Баце е с добро сърце. Чудя се как още не е пратил Спартана до Бистрица...
60
Браво на ББ за жеста към детето! Но раздели страната на две половини - северна и южна! Ще гласувам срещу такава политика!
61
Много омраза,много ненавист...Е,добре,винаги ли трябва да чакаме някой да ни направи добро,за да го наречем добър човек?!Слепи ли сме,та не виждаме добротата в хората?!Какво пък,ще си отиде бат'Бойко от сцената,ще дойдат някакви гротески,фалшиви псевдоартисти и ЩЕ започнат да употребяват тази противна дума ЩЕ.За кога ЩЕ,бе,умници,когато животът ми премина вече и за мене няма никакво ЩЕ!СЕГА е важната дума и Бойко я изпълва със съдържание!
62
Ама, Донке Джендова, ти си много бясна, ма! Ега ти червеният трол - не, тролка! Да му ядеш .. на Бойко!
63
ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕК НЕ ПОДЛАГА НА ГЕНОЦИТ-ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ И ДА СЪЩЕСТВУВАТ С ТАКИВА МИЗЕРНИ ПЕНСИИ,КОИТО НЕ СА АКТУАЛИЗИРАНИ С ГОДИНИ!!ВСИЧКО ДРУГО Е ПОКАЗ И СЛАГАЧЕСТВО!!
64
Хаиде всички да нпрвим един минет на винету той го заслужва
65
Nedяlke, няма друга такава проститутка като теб.
66
АЙДЕ ЧЕРВЕНИТЕ СЕ АКТИВИРАХА-ПОСРАНИЯ ЧЕРВЕНОПРАШКОВ СЕРГЕЙ СЕ ОКОПИТИ И ДОБИ ОТНОВО САМОЧУВСТВИЕ ДА ХОДИ И ДА РЪСИ СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ,КАКТО ПРЕДИ.МАЙМУНИ,А ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ ,ПЛАТЕНИ ОТ ОБЛЕЩЕНИТЕ СВИНКИ КУРНЕЛИЯ И ЙОТОВА,БЕСНЕЯТ ПО ФОРУМИТЕ,ЖАЛКА ИСТОРИЯ,КАК СЛЕД КАТО СЕ ПРОВАЛИХА ТОЛКОВА ПЪТИ ,НЕ СЕ НАЯДОХА,НО ИДВАТ ОЩЕ ПО-ГЛАДНИ,КАТО КАКА ВИ КУРНЕЛИЯ,АЛЧНА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ,КАКВО ИСКА ДА ДОКАЖЕ-НЕПОЧТЕНА ЖЕНА СРЕЩУ ДОБРОТАТА НА БОЙКО.
67
Който познава ББ знае, този човек няма добрина в сърцето си, има страх, лакомия, подлост, двуличие. Не сте ли разбрали, той не обича българите, дори ни мрази поради което ни унижава с поведението и политиката си които да антибългарски . За него е важно да храни егото си което е ненормално огромно. Просто си е социопат. Прочетете каква означава социопат. И с тези жестове на гърба на бюджета трупа популярност. Разрухата в морален и икономически аспект които причини на нас е огромна. Предателството му също. Управляваше така, ме след мен и потоп. Ако има кой да разследва ще разберете колко е откраднал от нас, около 13 милиарда само по негови сметки. За да работите или извършвате някаква дейност или бизнес задължително трябва неговото одобрение. И това ли е добрият човек? Добре, че си отива!!!
68
Едноличното управление което въведе говори за проблем със самооценката му. Липсата на приятели, такива няма и дори го е заявявал. Без приятели, заобиколен от слуги, няма коректив и девиацията на психиката му еж видима. Той не вярва никому, убеден е, че само той може да реши проблем но това е трудно защото е необразован, малокултурен, с много ниско IQ, зависим от отношението на Брюксел към него. А то е добро защото един път не е защитил интересите на България. А незнанието поне на Английски го прави смешен и е мишена за подигравки и присмех. А в комбинация с ЦЦ са еманация на нашата политика. За мен е важно, че е спасил дете но бедността у нас не спаси, задълбочи я. Толкова се е отдалечил от проблемите на хората, толкова се е обградил с удобни и съглашателни сътрудници, че понятиета достойнство, достоен живот, достойно заплащане , отдавна са лишени от съдържание. Отиването му от властта е шанс да тръгнем напред. Хората му го показаха при избора на Радев.
69
Все си мисля че родното здравеопазване трябва да се реформира, така по малко самолети ще се изпращат наляво и надясно за превеждане на болни хора в други болници най вече за столицата . А какво ще кажем дали има болни хора които да търсят лечение в чужбина? Така че останалото във вид на " на социалистическо здравеопазване" е спирачка развитието кадрите и създаване на каша. Все още принципа на "единоначалието " като че ли цари в болниците, а би трябвало според мен да се въведе принципа на консултантите както е в САЩ , Англия и пр.. От тук се явяват герои които помагат на болните.А за другите- имали такива които остават без самолет?
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
СЪВМЕСТИМОСТ НА ВИТАМИНИТЕ или ЗАЩО МУЛТИВИТАМИНИТЕ СА БЕЗПОЛЕЗНА ИЗМАМА ЗА ПАРИ? ... http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2014/01/savmestimost-na-vitaminite.html#nesavmestimi
72
Боже, Бойко ни пази!!! Амин!
73
Дайте му властта доживотно и да не се мъчим повече.Е , може да се получат някои странични изменения , като МЕкане ( говоримЕ , пикаемЕ , ходимЕ )....игра на футбол и тенис в работно време.....ползване на авиоотряда като такси за лични цели......Делян ще продължи да се вихри , макар и скрит някъде......ще се пропагандира борба с корупцията , а тя ще процъфтява широко.......различни ОЛИГАРСИ ще продължават да определят живота ни безнаказано.....НО ТОВА СА САМО ПОДРОБНОСТИ и то много , много дребни.Няма да им обръщаме внимание , докато бъде доизграден мавзолея МУ.
74
wh0cd899062 view homepage where to get misoprostol lisinopril generic
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой управлява България днес?
архив

Грузинец на посещение при проститутка. Тя сластно се съблича. Грузинецът възмутено: - Жено, веднага се обличай и започвай да се съпротивляваш! Аз пари съм платил!..

няма нови новини
Днес: 374
hot
най-четени новини в момента
сега
2236
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! Новите обвинения за Иванчева са факт! Ето какво каза адвокатът й Марковски-младши (ОБНОВЕНА)
x
МИСТЕРИЯ! Уран и Нептун дошли в Слънчевата система от друга галактика
x