Сатанистки култ може да е причина за смъртта на студентката във Велико Търново

ЧАС ПИК

Сатанистки култ може да е причина за смъртта на студентката във Велико Търново

10831
на 11.11.2014
Сатанистки култ може да е причина за смъртта на студентката във Велико Търново
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сатанистки култ може да се окаже причина за смъртта на студентката във Велико Търново. 24-годишната Елена вероятно се е самоубила. Репортаж на TV7 показа опасна тенденция в старопрестолния град - окултизъм и мистериозни ритуали.

препоръчано

Македонският свещеник Зоран Мамучевски обясни, че заиграването с тази материя е много опасно. Особено с дяволското число 666 или с поклоничество на Дявола.Камерата показа икона на Св. Седмочисленици на свещения хълм Светна гора около която са палени огньове и са извършвани тайнствени ритуали. Имало е и танци.

"Това всъщност не е икона. Направена е така, че да обърква хората", обясни свещеникът. Той предупреди, че окултизмът в Търново се разпространява все повече и са необходими мерки.

"Странните окултни ритуали, които се извършват на Света Гора, пред появилата се от нищото икона, се дължат на църковния вакум", твърди Зоран Мамучевски. Той обяснява случващото се с нуждата на българския народ от духовност и намира причините в невъзможността на църковната институция да достигне до българския народ и да задоволи тази му необходимост.   

При огледа по тялото на Елена следи от насилие не са открити. В стаята нямало предсмъртно писмо, но открили тест за бременност, бутилка кола на масата, носел се тежък мирис от силни цигари, най-вероятно марихуана.

Взетите проби за изследване при аутопсията ще установяват каква е причината за смъртта на студентката.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК