САЩ ще използват българските военни бази още 10 години

ЧАС ПИК

САЩ ще използват българските военни бази още 10 години

5964
на 11.05.2016
САЩ ще използват българските военни бази още 10 години
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Споразумението за сътрудничество в областта на отбраната, според което САЩ могат да използват български военни бази, беше удължено за още десет години, съобщи в сряда българският заместник-министър на отбраната Димитър Кюмюрджиев, предаде Xinhua.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Споразумението между България и САЩ, подписано в края на април 2006 г., ще продължи да бъде в сила, освен ако не бъде прекратен от някоя от страните с едногодишно писмено предизвестие.

Според договореностите, САЩ могат да разположат отбранителна техника и не повече от 2500 души на полигона в Ново село, военните складовете в Айтос и военновъздушните бази Безмер и Граф Игнатиево.

„Всички сгради, непреносими структури и конструкции в договорените съоръжения и обекти, включително и такива, изменени или подобрени от САЩ, остават собственост на България“, гласи споразумението.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК