Сватба за „Гинес“ стягат в Арбанаси

Само в ПИК
Сватба за „Гинес“ стягат в Арбанаси
Автор: ПИК
Дата
Дата
8768
Коментари
0
Сватба за „Гинес“ стягат в Арбанаси

Сватба, която да бъде вписана в Книгата за рекордите „Гинес“ с най-много сватбари и най-дълга трапеза, ще бъде вдигната в Арбанаси на 21 юли. Младоженците ще са софиянецът Георги Георгиев и любимата му Ива Янчева от Бургас, а гостите ще са 4000. Всички те трябва да са облечени в български народни носии.

Размерът на софрата най-вероятно ще надминава 1 километър.

Сватбената церемония ще продължи три дни и ще бъде в северняшки стил с ритуали от Северозападна България. Акценти в менюто ще бъдат домашни погачи, сирена и хайдушки боб.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Някъде в Шоплука. Пена вика на Вуте: - Вуте, изяж си млекото, да пукнеш дано! Нали требе да се възстановяваш от операцията, бре!