Светлана Шаренкова пред ПИК: Писмото ми до Кирил Добрев е измислица, както записът на Патрашкова

ЧАС ПИК

Светлана Шаренкова пред ПИК: Писмото ми до Кирил Добрев е измислица, както записът на Патрашкова

32870
на 29.01.2014
Светлана Шаренкова пред ПИК: Писмото ми до Кирил Добрев е измислица, както записът на Патрашкова

Тя обвинява в манипулация Иво Инджев, който го публикува в блога си

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не е вярно написаното, писмото е измислица!" Това каза пред ПИК писателката и медийна издателка Светлана Шаренкова по повод имейла, публикуван малко преди Нова година в блога на Иво Инджев. Скандалното писмо от Шаренкова до червения депутат Кирил Добрев  описва по откровен и скандален начин обстановката в БСП и лидерите на партията.

препоръчано

Светлана Шаренкова и Кирил Добрев днес се срещнаха в парламента (вж. снимката горе). Издателката заяви, че всеки ден се чува и вижда с Кирил Добрев и няма смисъл да му пише писма.

Според Шаренкова, написаното в блога на Инджев е художествена измислица. Това е интрига като тази, сътворена от Кристина Патрашкова, даде пример Светлана Шаренкова, която е близка и до отцепващия се от БСП експрезидент Георги Първанов.

Шаренкова не пожела да отговори дали е искала да става депутат, както е описано в писмото й, публикувано от Иво Инджев.  Тя не поиска да коментира и дали подкрепя движението на Първанов АБВ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК