Светла Иванова ще представи най-новия си DVD диск – „Моята програма – йога за родители и деца“ с безплатен урок за деца

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Светла Иванова ще представи най-новия си DVD диск – „Моята програма – йога за родители и деца“ с безплатен урок за деца

5867
на 20.11.2014
Светла Иванова ще представи най-новия си DVD диск – „Моята програма – йога за родители и деца“ с безплатен урок за деца
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Родителите, които имат забързано ежедневие и рядко посещават спортни зали с децата си, могат да намерят решение в най-новия DVD диск на Светла Иванова – „Моята програма – йога за родители и деца“.

препоръчано

Дискът вече е в книжарниците и предлага на родителитечудесни идеи как да се забавляват с децата си, докато практикуват йога вкъщи. Без да се налага да се съобразяват с точен час, с търсене на място за паркиране и с разход на допълнителни средства, заедно с децата си вече ще могат да се радват на добро здраве и настрение и то сред домашния уют.

В йога програмата участие вземат двете деца на Светла Иванова – Виктор и Стела. Тя включва комплекс упражнения:

След изпълнение на асаните всички части от тялото стават по-гъвкави, без да се натоварват излишно.Упражненията преминават плавно едно към друго, като помагат на изпълняващите ги да поддържат правилна стойка, да подобрят кръвообращението, да нормализират храносмилането и най-вече – да се чувстват енергични, спокойни , уверени и изпълнение с позитивни мисли и емоции. За да задържи вниманието на децата, Светла Иванова представя асаните по забавен и подходящ за възрастта им начин – във вид на приказна игра с карти, играчки, дишане и релаксация.

Родители, които искат да се запознаят със съдържанието на „Моята програма – йога за родители и деца“ и да подарят безплатен урок по йога на децата си, могат да го направят в:

                                                      от 12:00-13:00 часа – деца 6-9 г.

Практиката ще води лично Светла Иванова, а участие могат да вземат само децата.

Дискът излиза с подкрепата на: Частни детски ясли, градини и училище „Светлина“; Магазини „Минене“; Магазини „И за мама“; „Philips AVENT”, “Arya Sense” и “Dstrct”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК