Светлозар Лазаров: Убийците на Александра искаха да отвлекат вниманието на полицията

ЧАС ПИК

Светлозар Лазаров: Убийците на Александра искаха да отвлекат вниманието на полицията

20467
на 12.04.2014
Светлозар Лазаров: Убийците на Александра искаха да отвлекат вниманието на полицията
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Убиецът на седемгодишната Александра е направил опит да отвлече вниманието на полицията. Да работим по отвличане, докато той скрие трупа на детето", каза в предаването "Тази събота" на Би Ти Ви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Вече е повдигнато обвинение срещу Атанаска Георгиева за извършване на убийство.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"По-нататък съдът ще реши дали тя е виновна. Какви са причините за това страшно деяние, тя трябва да обясни. Ние работим по всички версии", поясни Лазаров. Той отказа да даде повече подробности по случая, за да не се бърка излишно в раната на почерненото семейство. Дали детето е удушено с найлонова торба, Лазаров отговори така: "Мисля, че може да е било и така".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК