Световният ден на първата помощ ще бъде отбелязан с изяви в Борисовата градина

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Световният ден на първата помощ ще бъде отбелязан с изяви в Борисовата градина

2296
на 13.09.2014
Световният ден на първата помощ ще бъде отбелязан с изяви в Борисовата градина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Световният ден на първата помощ - втората събота на септември, ще бъде отбелязан с "Човешка верига", съобщиха от Столичната организация на Българския Червен кръст (БЧК).

препоръчано

Инициативата ще започне в 10.30 ч. в Борисовата градина. Мотото през тази година е "Бъди герой! Спаси живота. Първата помощ е за всеки, навсякъде". Доброволци от организацията ще демонстрират умения за оказване на първа долекарска помощ при наранявания, изгаряния и др. Гражданите също ще могат да се включат и да се опитат да окажат първа помощ - да направят изкуствено дишане, превръзка и др.

В 12.00 ч. всички желаещи ще се хванат за ръце и ще образуват традиционната в цял свят "Човешка верига" в подкрепа на първата помощ за всички нуждаещи се.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК