Свидетел на мистериозната катастрофа на магистрала "Струма“ проговори

ЧАС ПИК

Свидетел на мистериозната катастрофа на магистрала "Струма“ проговори

34942
на 12.11.2013
Свидетел на мистериозната катастрофа на магистрала Струма“ проговори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Имало е очевидци на катастрофата на автомагистрала "Струма" в неделя, при която загина 37-годишната Деси от София, а спътникът й Пламен, управлявал мотора, е в "Пирогов" с опасност за живота.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Калоян Димитров твърди, че е първият човек, който е спрял, за да помага. Той е видял мотора в момента, в който вече водачът е губил контрол след съприкосновение с мантинелата, пише petel.bg.

Димитров не уточнява със сигурност дали е имало друг автомобил, който да притиска Пламен към мантинелата, както предполагат негови познати.

ПИК припомня, че според информация на роднини и приятели на участниците в катастрофата, на 10 ноември, около 16:30 часа на магистрала "Струма" в посока София, в отсечката между Старо Село и Студена автомобил умишлено е притиснал към мантинелата мотора, на който са се возили двамата. Според свидетели на катастрофата, мотоциклетът е бил засечен от друг автомобил.

Ето какво написа за petel.bg Калоян Димитров: "Аз бях може би първата кола, която спря. Като шофьор винаги следя подробно обстановката около мен и ако мотористът ме беше изпреварил с бясна скорост, щеше да ми направи впечатление. Моторът се движеше с не повече от 20-30 км/ч от моята скорост, която беше около 110 км/ч. Когато един моторист кара, винаги следва линия на движение предвидена поне от 500 метра и той знае от къде ще мине, дори да се е опитал да изпревари изпреварващия автомобил, е щял да мине без проблем. Това, което аз видях, е как моторът се доближи много близо до лявата мантинела и се вдигна прахоляк от събралият се пясък в лявата част на пътя и задницата започна да му се мята. Момичето Деси излетя от мотора и се заби между двете мантинели. Пламен успя да се задържи на мотора за момент, но вследствие от сблъсъка с мантинелата и той излетя от мотора и започна да се влачи по очи по платното. Спрях и отидох към него видях, че е жив макар и да беше в безсъзнание той дишаше, след това отидох към момичето (вече имаше хора около нея и се опитваха да и отворят устата, за да проверят да не си е глътнала езика). Без значение кой е виновен за инцидента, всички участници са длъжни да спрат. Самия факт че колата не е спряла, сочи че най-вероятно вината е на автомобила. Жалко за починалото момиче....“.

По мотора няма следи от удар от друг автомобил, обясняват още криминалистите, но се работи и по версията за външна причина за катастрофата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК