СПОРТЪТ ДНЕС

СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна

Само в ПИК
СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна
Дата
Дата
4167
Коментари
0
СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна

След като държавата взе базите от ЦСКА и ги даде на ЦСКА-София, стана ясно, че автентичното дружество няма да проведе своя втори подготвителен лагер, който трябваше да е в Трявна. Причината е, че заради решението на държавата, предложеният от бизнесмена Васил Божков оздравителен план най-вероятно ще бъде оттеглен и по този начин дружеството ще фалира.

Днес и СГС обяви, че отхвърля искането на синдика за даване на разрешение за провеждане на тренировъчен лагер в Трявна, както и не дава разрешение на Дора Милева да се разпореди със сумата 24 700 лв. за хотелско настаняване в Трявна.

Единственото, което е разрешил съдът, е разход от 3002, 21 лева за закупуване на лекарства.

Закрито/разпоредително заседание 

Определение от 18.07.2016 ОТХВЪРЛЯ искането на синдика Дора Милева – Иванова за даване разрешение от съда за провеждане на тренировъчен лагер на футболистите на ПФК „ЦСКА“ АД в гр. Трявна, както и за даване на указания на изпълнителния директор на длъжника да окаже съдействие за провеждане на тренировки на стадион „Българска армия“, поради липса на правомощия у съда да дава разрешения, касаещи текущата търговска дейност на длъжника. 

НЕ ДАВА разрешение на синдика Дора Милева – Иванова да се разпореди със сумата 24 700 лева по издадена на 06.07.2016 г. проформа-фактура от „Премиум Травъл“ ЕООД за хотелско настаняване в гр. Трявна. 

РАЗРЕШАВА на синдика Дора Милева – Иванова, на основание чл. 658, ал. 1, т. 9 ТЗ, да се разпореди със сумата от 3002.21 лева от банковите сметки на длъжника за закупуване на лекарства, хранителни добавки и санитарни материали за футболистите по приложените към молба от синдика с вх. № 94921/13.07.2016 г. две проформа-фактури и фактура от 05.06.2016 г. и 06.07.2016 г. Определението не подлежи на обжалване. Да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ, водена при СГС

Още по темата
ЦСКА обявява фалит с молба до СГС
Часовник
01:50
За съжаление краят на истинския ЦСКА наближава. Босовете на клуба са внесли молба в Софийски градски съд ЦСКА да бъде обявен в несъстоятелност. Тя е подадена днес от изпълнителния...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Две блондинки си говорят на летището: - Марче, тия самолети как ги отвличат? Виж ги какви са големи! - О, ти си много глупава! Не знаеш ли, че като излетят, стават малки....