СПОРТЪТ ДНЕС

СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна

Само в ПИК
СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна
Дата
Дата
4370
Коментари
0
СГС не дава на автентичния ЦСКА да ходи на лагер в Трявна

След като държавата взе базите от ЦСКА и ги даде на ЦСКА-София, стана ясно, че автентичното дружество няма да проведе своя втори подготвителен лагер, който трябваше да е в Трявна. Причината е, че заради решението на държавата, предложеният от бизнесмена Васил Божков оздравителен план най-вероятно ще бъде оттеглен и по този начин дружеството ще фалира.

Днес и СГС обяви, че отхвърля искането на синдика за даване на разрешение за провеждане на тренировъчен лагер в Трявна, както и не дава разрешение на Дора Милева да се разпореди със сумата 24 700 лв. за хотелско настаняване в Трявна.

Единственото, което е разрешил съдът, е разход от 3002, 21 лева за закупуване на лекарства.

Закрито/разпоредително заседание 

Определение от 18.07.2016 ОТХВЪРЛЯ искането на синдика Дора Милева – Иванова за даване разрешение от съда за провеждане на тренировъчен лагер на футболистите на ПФК „ЦСКА“ АД в гр. Трявна, както и за даване на указания на изпълнителния директор на длъжника да окаже съдействие за провеждане на тренировки на стадион „Българска армия“, поради липса на правомощия у съда да дава разрешения, касаещи текущата търговска дейност на длъжника. 

НЕ ДАВА разрешение на синдика Дора Милева – Иванова да се разпореди със сумата 24 700 лева по издадена на 06.07.2016 г. проформа-фактура от „Премиум Травъл“ ЕООД за хотелско настаняване в гр. Трявна. 

РАЗРЕШАВА на синдика Дора Милева – Иванова, на основание чл. 658, ал. 1, т. 9 ТЗ, да се разпореди със сумата от 3002.21 лева от банковите сметки на длъжника за закупуване на лекарства, хранителни добавки и санитарни материали за футболистите по приложените към молба от синдика с вх. № 94921/13.07.2016 г. две проформа-фактури и фактура от 05.06.2016 г. и 06.07.2016 г. Определението не подлежи на обжалване. Да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ, водена при СГС

Още по темата
ЦСКА обявява фалит с молба до СГС
Часовник
01:50
За съжаление краят на истинския ЦСКА наближава. Босовете на клуба са внесли молба в Софийски градски съд ЦСКА да бъде обявен в несъстоятелност. Тя е подадена днес от изпълнителния...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.