Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност

Само в ПИК
Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност
Автор: ПИК
Дата
Дата
4676
Коментари
3
Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност

"Никъде в доклада, по никакъв начин политиката на Руската федерация не е посочена като застрашаваща националната сигурност на България. Това трябва да се отстоява и да не се поддаваме на внушения." Това каза секретарят на Съвета по сигурността в Министерски съвет Георги Кръстев в отговор на въпрос от депутата Славчо Велков от БСП дали от Годишния доклад за състоянието на националната сигурност става ясно, че Русия е заплаха за националната сигурност на България.

„Това вреди на способността да преценяваме от своя гледна точка националната сигурност на България в контекста на НАТО и ЕС“, посочи той. „Няма как да игнорираме действията, които застрашават сигурността на двете организации“, каза още Георги Кръстев.

Още по темата
Кабинетът обяви Русия за една от основните заплахи за България
Часовник
09:30
Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи, става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от...
Напиши коментар »
(3)
1
Тази информация ме подсети за един виц от времето на соца."Един наш разузнавач попаднал в плен.Там го били,мъчили и т.н. и той нищо не издал.Пуснали го, а в родината го посрещнали като герой.На въпроса как издържал мъченията,той отговорил просто:Момчета учете схемите! Та те така и със Славчо Велков: Прочети доклада бе човек!
2
"Тука има - тука нема." Абе публикувайте го този доклад! Грамотни сме, и сме чели повече от една книга, та ще преценим кое-как... А, и ще знаем как да гласуваме на следващите избори.
3
Кръстев , Кръстев........ ти ще си! Ти ще го отнесеш! Може ли да си такъв .......? Боже, до къде я докарахме. ПУБЛИКУВАЙТЕ ДОКЛАДА, ЦЕЛИЯ! ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ КОЙ Е ВРАГЪТ МИ, КОЙ Е ВРАГЪТ НА НАРОДА! ЩЕ НИ ПИТАТЕ!!! НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ И ВИ ПЛАЩАМЕ!!! НАРУШАВАТЕ ЗАКОНА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Ако в семейството жената винаги е права, а мъжа не е… и мъжа каже, че жена му е права… права ли е или не е?