Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност

Само в ПИК
Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност
Автор: ПИК
Дата
Дата
4365
Коментари
3
Секретарят на СС в МС: Никъде Русия не е посочена като застрашаваща националната ни сигурност

"Никъде в доклада, по никакъв начин политиката на Руската федерация не е посочена като застрашаваща националната сигурност на България. Това трябва да се отстоява и да не се поддаваме на внушения." Това каза секретарят на Съвета по сигурността в Министерски съвет Георги Кръстев в отговор на въпрос от депутата Славчо Велков от БСП дали от Годишния доклад за състоянието на националната сигурност става ясно, че Русия е заплаха за националната сигурност на България.

„Това вреди на способността да преценяваме от своя гледна точка националната сигурност на България в контекста на НАТО и ЕС“, посочи той. „Няма как да игнорираме действията, които застрашават сигурността на двете организации“, каза още Георги Кръстев.

Още по темата
Кабинетът обяви Русия за една от основните заплахи за България
Часовник
09:30
Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи, става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от...
Напиши коментар »
(3)
1
Тази информация ме подсети за един виц от времето на соца."Един наш разузнавач попаднал в плен.Там го били,мъчили и т.н. и той нищо не издал.Пуснали го, а в родината го посрещнали като герой.На въпроса как издържал мъченията,той отговорил просто:Момчета учете схемите! Та те така и със Славчо Велков: Прочети доклада бе човек!
2
"Тука има - тука нема." Абе публикувайте го този доклад! Грамотни сме, и сме чели повече от една книга, та ще преценим кое-как... А, и ще знаем как да гласуваме на следващите избори.
3
Кръстев , Кръстев........ ти ще си! Ти ще го отнесеш! Може ли да си такъв .......? Боже, до къде я докарахме. ПУБЛИКУВАЙТЕ ДОКЛАДА, ЦЕЛИЯ! ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ КОЙ Е ВРАГЪТ МИ, КОЙ Е ВРАГЪТ НА НАРОДА! ЩЕ НИ ПИТАТЕ!!! НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ И ВИ ПЛАЩАМЕ!!! НАРУШАВАТЕ ЗАКОНА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

Една жена разправя на приятелката си:
- Научих, че мъжът ми ми изневерява. Сега се чудя дали да му кажа?
- Защо? Той и без това си го знае.