БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Село само си слага видеонаблюдение, страхува се от крадци

Само в ПИК
Село само си слага видеонаблюдение, страхува се от крадци

Автор: ПИК
Дата
Дата
6780
Коментари
0
Село само си слага видеонаблюдение, страхува се от крадци

Жителите на Крислово сами събират средства за видеонаблюдение, за да се защитят от крадци. Това каза кметът Димитър Андреев. До това решение хората прибягват заради страха от набези, които се увеличават през зимните месеци. Най-голяма е опасността за възрастните и самотните хора. Андреев обясни пред "Фокус", че кражби в селото няма, но мярката е превантивна. Той каза, че инвестицията ще струва 1100 лв.

Първоначално ще бъдат монтирани 5 камери, като по една ще бъде поставена в центъра, до църквата и на изходите на селото. Наблюдението ще се осъществява в кметството, като ще се ползва съществуващата кабелна мрежа и дарен компютър.

Още по темата
Банкя вече ще е с видеонаблюдение
Часовник
22:41
С цел гарантиране сигурността и спокойствието на жителите и гостите Банкя стартира проект за видеонаблюдение в града със средства от Столична община. Това стана ясно на среща на кмета Рангел Марков...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!