Семейна драма! Синът на Тодор Колев се разведе след 2 години брак, има нова изгора

Само в ПИК
Семейна драма! Синът на Тодор Колев се разведе след 2 години брак, има нова изгора
Автор: ПИК
Дата
Дата
28914
Коментари
1
Семейна драма! Синът на Тодор Колев се разведе след 2 години брак, има нова изгора

Синът на Тодор Колев Александър, се разведе с жена си Ани Тенева и от няколко месеца е с нова изгора на име Деница. Красавицата е синеока, почти копие на съпругата на Сашето, както наричат Колев приятелите, пише столичен ежедневник.

Преди ден Колев-младши имаше рожден ден и на него представи новото си момиче. "Двамата са щастливи, с Ани никой не е наясно защо се разделиха", споделят близките им.

Според колеги на музиканта липсата на средства и фактът, че напоследък Колев-младши нямал много участия с групата си, довел до разрива в отношенията със съпругата му. Въпреки всичко двамата се разделили интелигентно, а дъщеричката им Изабела остава при майка си.

Тази година Ани и Тодор щяха да отпразнуват две години брачен живот. Те станаха семейство през 2015 г., на 17 май, три месеца след кончината на Адама.

Церемонията се проведе в двора на семейната къща в Симеоново. Ани е дъщеря на известния хирург онколог Веселин Тенев, а майка й е журналистка в радио "Христо Ботев". Ани известно време бе пиар на фирма "Камера" на Гочев, Митовски и Цанков, а рекламните кампании на филма "Мисия Лондон" и тв версията на "Хъшове" на Сашо Морфов бяха нейно дело.

Александър Колев е син на Тодор Колев от Йорданка, която е втората съпруга на актьора. Тя живее в Канада. Колев-младши е насладил музикалния талант на известния си баща, но пред цигулката е избрал ударните инстрименти. Досега е свирил с различни банди в нощни клубове, а отскоро има нова група.

Покойният Тодор Колев има и други деца.

Актрисата Албена Колева е от първия му брак с Адриана Палюшева. Тя е омъжена за Венцислав Кулев, от когото има дъщеря Теодора, кръстена на дядо си. Допреди две години Теди бе в класа на Стефан Данаилов и учеше актьорско майсторство, но се премести в класа на проф. Ивайло Христов и завърши при него.

Анриет е другата дъщеря на Тодор Колев, която не му е родна, а е дъщеря на втората му жена  Йорданка, от първия й брак с белгийския търговец на оръжие - Жозе Дени.

Напиши коментар »
(1)
1
Bah ti i uroda,
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.