СЕМ глобява тв Кино Нова за филм с пенис

СЕМ глобява тв Кино Нова за филм с пенис
Автор: ПИК
Дата
Дата
5236
Коментари
0
СЕМ глобява тв Кино Нова за филм с пенис

Съветът за електронни медии, начело с доц. Георги Лозанов (на снимката), има намерение да глоби Кино Нова и Би Ти Ви Синема по 15 хил. лв., защото са излъчили филми със секс и насилие преди 23 ч.

На 15 декември м.г. по Кино Нова от 18,08 ч. е излъчен филмът "Кретените 2", маркиран с червена точка, че не е подходящ за деца под 14 г., пише "Труд". Експертите на СЕМ са описали подробно сцена, която възпроизвежда куклено шоу с гладна змия и пениса на млад мъж, маскиран като полска мишка. След това той промушва мъжкия си орган през отвор на аквариум, където лежи змията, като целта е тя да го захапе. 

Втората сериозна глоба е наложена на Би Ти Ви Синема заради филма на ужасите "Суини Тод: Бръснарят демон от "Флийт стрийт", излъчен следобед на 4 ноември м.г. Той е бил маркиран с червена точка, че е забранен за деца под 16 г. Сценарият се върти около изоставен бръснар, който избива всичките си клиенти, за да си отмъсти. Филмът показва как той коли жертвите си и след това смила труповете им за плънка за пай.

И срещу двете санкции телевизиите са изпратили възражения. "Кретените 2" може да се гледа и в интернет, а "Суини Тод: Бръснарят демон от "Флийт стрийт" има десетки награди, включително и "Оскар" за сценография.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого ще гласувате на парламентарните избори през октомври?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не се карайте с по-възрастни хора. Понякога трябва да пречупвате своята гордост и да се научите да правите компромиси. Само така нещата вървят в правилната посока. Отворите ли разговор за пари в петък, нищо добро не ви чака. От вас се искат решителни действия и вие ги давате в неделя. Когато целта е ясна и знаете какво трябва да правите, никой не може да ви спре. Трудно се задържате на едно място и във вторник. Постарайте се да не се хващате за всяка дреболия, а да следвате своите приоритети.
ВИП рожденици
Михаил Вешим
Михаил Вешим
писател
Става на: 54 години
проф. Минчо Минчев
проф. Минчо Минчев
цигулар
Става на: 64 години
проф. Петър Киров
проф. Петър Киров
двукратен олимпийски шампион по класическа борба
Става на: 72 години

Прибира се самотен мъж късно през нощта. Дъж, студ, но той си е пийнал и е в настроение. Изведнъж чува тънък глас:
- Вземи ме със себе си, добри човече!
Оглежда се - жаба. Направо чудо!
- Ти ли ми говориш?!
- Аз - казала жабата. 
- Гладна съм, уморена съм, спи ми се, студено ми е - занареждала жабата.
"Е, какво пък толкоз, ще я взема" - полислил си човекът и я сложил в джоба си. Върнал се в апартамента, извадил жабата и я сложил до радиатора да се стопли, а той седнал да вечеря.
- Гладна съм, вземи ме при себе си да хапна - проплакала отново жабата.
- Хайде, то се е видяло, ела тук! Добре, че жената е в командировка, щеше да ме вземе за луд.
Като похапнали, човекът си легнал, но в тъмното отново дочул гласа на жабата:
- Вземи ме при себи си в леглото! Студено ми е, спи ми се!...
Хайде, мира да има, съжалил я пак, взел я в леглото си.Изведнъж жабата се превърнала в красавица с неземно тяло и разкошни дълги коси.
- Аз бях омагьосана и превърната в жаба - заразказвала тя. - Трябваше да се намери добър човек, който да ме вземе със себе си, да ям от неговата храна и да легна в неговото легло, за да си възвърна предишния образ.
В този момент на вратата се позвънило. Става да разбере кой е - жена му се връща преждевременно от командировка. Като видяла какво има в леглото му, скандалът бил неизбежен:
- Дай ми обяснение! Какво е това в леглото ти!
- Ами-и-и... Да ти кажа, че е жаба-а-а, няма да ми повярваш...