СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Николета е новата водеща на "ВИП Брадър"! Сексбомбата сменя Алекс Сърчаджиева, а Миглена Ангелова сяда в трона на Ники Кънчев

ФОТОГАЛЕРИЯ

СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Николета е новата водеща на "ВИП Брадър"! Сексбомбата сменя Алекс Сърчаджиева, а Миглена Ангелова сяда в трона на Ники Кънчев

163763
на 25.08.2017
СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Николета е новата водеща на ВИП Брадър! Сексбомбата сменя Алекс Сърчаджиева, а Миглена Ангелова сяда в трона на Ники Кънчев

Сензационен слух достигна до Агенция ПИК! Грандиозна трампа стои зад изненадващото напускане на Николета Лозанова като водеща на "Папараци". По-рано днес плеймейтката сама обяви в официалната си страница във "Фейсбук", че наесен ликът й няма да краси новия сезон на предаването, на което от създаването му все тя е екранно лице, както ПИК писа.  

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

В края на съобщението си обаче Николета загатна, че с напускането си на "Папараци" не слиза завинаги от телевизионния ефир. "Много скоро лично ще гръмна шампанското, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!", събуди любопитството на феновете си Ни Ло.

Според източник на ПИК завръщането на Николета в ефира наистина ще бъде много скоро, само след две седмици и точната дата е 11 септември!

Но не в ефира на Би Ти Ви, а на конкурентната Нова телевизия, по която тръгва новият ВИП-сезон на "Биг Брадър". Този път обаче красавицата няма да бъде най-звездният съквартирант в Къщата край Нови хан, а ще получи много по-отговорна роля: Николета Лозанова ще бъде новата ко-водеща на "ВИП Брадър" на мястото на досегашната Александра Сърчаджиева!

Както е известно тазгодишният сезон на риалити формата ще бъде посветен изцяло на любовта в различните й форми, а плеймейтката, която е блян за милиони мъже, се вписва идеално в романтичната концепция със скандалните си връзки и личен живот.

Николета ще води едночасовите предавания през седмицита, които се правят на запис. Според плъзналите слухове, секс иконата си е направила отлично сметката, напускайки "Папараци" и вливайки се в редиците на Нико Тупарев и негова продуцентска компания "Олд Скул". За двумесечния ангажимент във "ВИП Брадър" и след това още месец в "Ол Старс", Николета щяла да заработи хонорар, който надвишавал в пъти целия й годишен доход като водеща на "Папараци". Според различни източници заплатата й досега е била около 2000-2500 лв. 

Наемането на Николета за водеща е част от концепцията на продуцентите на Големия брат, целта на която е тотално да рефрешнат шоуто и тази есен да ударят в земята всички други телевизонни формати с космически рейтинг. За да се случи това обаче е нужна цялостна промяна! А тя щяла да засегне и Ники Кънчев. Всяка есен в десет поредни години култовият шоумен бе неизменно свързан с "Биг Брадър".

Но тази година за пръв път шоуто ще има нов титулярен водещ. Жена! Нейното име е Миглена Ангелова!

Мадам "Искрено и лично" спечели миналогодишния сезон за звезди, а от известно време приема поздравления във "Фейсбук" за новата си работа като водеща на ралиали формата. Говори се, че още миналата есен на Миглена е бил обещан трона на Ники Кънчев. "Нова тв ще има още един славен сезон и отново ще смачка конкуренцията. Ще бъде страхотно преживяване. Несравнимо с нищо в телевизията. А и имам фигура за показване", коментира типично в свой стил Ангелова под поздравите на своите приятели.

Освен всичко друго Миглена особено възторжено рекламира из социалните мрежа книгата си "Искрено и лично за Големия VIP Брат", в която Ангелова описва преживяванията си в Къщата миналата есен. Едва ли е чиста случайност, че промоцията на томчето е само 3 дни след старта на предаването - на 14 септември. По-всичко всичко е предварително пресметнато - хем за рейтинг на предаването, хем за тираж на книгата!

Сякаш в потвърждение на всичко изброено по-горе е и тоталното отсъствие на Сърчаджиева и Ники Кънчев от всичко, свързано с предстоящия старт на "ВИП Брадър". Миналата година по същото време актрисата, например, даваше просторни интервюта и анонсираше новостите около предаването, докато сега се е отдала на пълен релакс и обикаля с дъщеря си София и Иван Ласкин гръцките плажове. В социалните профили и на Алекс, и на Ники Кънчев няма нито една публикация, посветена на шоуто, до което остават едва 16 дни! 

Все пак говори се, че Ники Кънчев не приключва напълно с "Биг Брадър". От уважение и респект за всичките години предана служба към шоуто, има вероятност той да остане в екипа под някаква форма. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК