СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! Мария Илиева ражда внук на футболист на ЦСКА! Eксклузивни снимки на певицата и бащата на сина й от Венеция - единствено в "Жълтите новини"

ПИК TV

СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! Мария Илиева ражда внук на футболист на ЦСКА! Eксклузивни снимки на певицата и бащата на сина й от Венеция - единствено в "Жълтите новини"

218646
на 11.11.2017
СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! Мария Илиева ражда внук на футболист на ЦСКА! Eксклузивни снимки на певицата и бащата на сина й от Венеция - единствено в Жълтите новини
Автор:   ПИК

Всички въпросителни около бремеността на Мария Илиева отпадат тук и сега! Разследване на екипа на "Жълтите новини" се добра до неопровержими доказателства и ексклузивни снимки, които потвърждават, че детето, което поп кралицата очаква, е от 27-годишния софиянец Георги Михайлов!

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В началните седмици на своята бременност Мария е посетила Венеция, но не с приятелки, а с цялото семейство на своя избраник. Едва ли Илиева има друга причина да се впише в компанията на 4-членната фамилия, ако не й предстои да ги зарадва с ново попълнение. Както и да обикаля из туристическите забележителности на един от най-романтичните градове в Европа с Георги Михайлов, ако той не е таткото на дългочаканото бебе.

Разследването на светското предаване на ПИК TV разби и мита, че гаджето на Мария е от милионерско потекло. Оказа се, че певицата ще дари с внук бившия футболист на ЦСКА Иван Михайлов - обещаващ талант от юношеските формации през 80-те, неуспял да стигне да първия отбор заради поредица от тежки контузии. 

Ексклузивни снимки на Мария Илиева и Георги Михайлов от Венеция, с какво се е занимавал допреди години младият мъж, както и с какво сестра му е звезда в Америка - вижте сега в "Жълтите новини":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК