ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЕНЗАЦИЯ! Камелия обяви: Открих формулата на вечната младост! Какво прави певицата, за да изглежда като на 26

Само в ПИК
СЕНЗАЦИЯ! Камелия обяви: Открих формулата на вечната младост! Какво прави певицата, за да изглежда като на 26
Автор: ПИК
Дата
Дата
27585
Коментари
6
СЕНЗАЦИЯ! Камелия обяви: Открих формулата на вечната младост! Какво прави певицата, за да изглежда като на 26

Камелия е на 46 години, а изглежда като на 26. Оказа се, че блондинката наистина е открила формулата на вечната младост. Перфектния си външен вид тя дължи не само на редовния секс с гаджето си Цветин, но и на въздържанието си от храна. При това напълно въздържание. 

„Гладувам два три пъти годишно за по две седмици и това ми е напълно достатъчно“, казвахитовата певица, И допълва, че в четири от дните приема определен вид хума, с която прочиства основно чревния си тракт. В останалото време си позволява само плодове и зеленчуци. 

„Трябва да се изключи белтъкът, дори растителният. Това води до вътрешно клетъчнопрочистване“, пояснява Ками. Освен това всеки понеделник тя също не приема храна. Позволява си лека вечеря в неделя и второто и хранене е чак във вторник сутринта и то е плодове. През тези 36 часа е само на вода.

‚Хубаво е организмът да има почивен ден“, казва певицата. Когато не е на режим тя хапва месо веднъж в седмицата. Яде яйца само ако са биопроизводство, пише седмичник.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Камелия пак захвърли задръжките! Чалга дивата се пусна чисто гола на плажа (СНИМКА 18+)
Часовник
14:23
Чалга фурията Камелия за пореден път показа, че няма задръжки. Изпълнителката на "Луда по тебе" си публикува гола снимка в социалната мрежа Фейсбук, видя първо ПИК. На кадъра Камелия е седнала на...
Напиши коментар »
(6)
1
Тая пачавра се мисли заубавица.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
На 28 не изглежда със сигурност но ако спазва подобен режим ще и бъде от някаква полза. А ако от секс и свирки се оставаше вечно млад манго и айшето щяха да са с най добра визия :))
4
Имаше един филм дето две кокошки искаха да са вечно млади. Накрая паднаха по едни стълби и се потрошиха....пасторът им каза: вечно млади остават тези,....които имат деца
5
Yesterday i got some interesting info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i need a best, some premium omega 3 fish oil. I've found this carlson omega 3 . What do you think about this Carlson brand?
6
Day ago i got some interesting info about Omega 3 foods and now i very wanna buy it. But i'm not absolutely sure which benefits will i have. I've found this omega 3 info , and now i wanna purchase it with good price. Any idea?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Чуйте, Петров! - недоволно казва началник-отдела. 
- Вие, вече трети път искате отпуск за погребението на тъща си. Не е ли вече много?!!
- Г-не, откровено казано, и аз започвам да мисля, че тъща ми, меко казано, симулира...