СВЕТЪТ ДНЕС

СЕНЗАЦИЯ! Принцеса Даяна имала дъщеря!

Само в ПИК
СЕНЗАЦИЯ! Принцеса Даяна имала дъщеря!
Автор: ПИК
Дата
Дата
24288
Коментари
0
СЕНЗАЦИЯ! Принцеса Даяна имала дъщеря!

Журналистите от немската редакция на списание "Гала" публикуваха сензационна новина. Според тях наследниците на британската корона - принцовете Уилям и Хари имат сестра. Според изданието, през 1982 г. кралица Елизабет II наредила да се направи изкуствено оплождане на яйцеклетка, взета от принцеса Даяна, за да бъде сигурно дали тя е способна да роди деца на принц Чарлз.

Според изричните инструкции оплодената яйцеклетка трябвало да бъде унищожена. Но лекарят, който правил изследването си я "присвоил", в резултат на което детето било износено и родено от неговата съпруга. Така на бял свят се появило момиченце, което било наречено Сара.

В момента семейството живее в САЩ, където се преместило, след като започнало да получава заплахи. Изданието твърди още, че принц Уилям и съпругата му Кейт се срещнали със Сара по време на визитата си в САЩ.

Припомняме, че принцеса Даяна е омъжена за принц Чарлз от 1981 до 1996 г. Тя загива в нелепа катастрофа на 31 август 1997 г. в Париж. Причината за фаталния инцидент и до днес не е изяснена окончателно. Съществуват няколко версии за случилото се, в това число и употреба на алкохол от страна на шофьора и заговор на кралското семейство. "Боже мой, какво стана?". Това са последните думи на Лейди Ди. След няколко часа тя издъхва.

Катастрофата, станала на днешната дата преди 20 години в тунела под моста Алма в Париж, помни до най-малките подробности спасителя Савие Гурмелон. "Бяхме много близко и ни бяха нужни не повече от три минути, за да се доберем до мястото на аварията", спомня си бившият спасител. По думите му, когато те пристигат, принцесата е била все още в съзнание и не изглеждала да е смъртно ранена. "Тя дори се движеше леко и виждах, че е жива. Видях, че има леко нараняване на дясното рамо, но всичко останало изглеждаше добре. По нея съвсем нямаше кръв", разказва мъжът.

Превод: ПИК 

Още по темата
СЪДБА! Астроложката на Даяна предрекла смъртта на принцесата
Часовник
02:57
Астроложката на принцеса Даяна предвидила „огромно събитие” уикенда преди смъртта й, но "Принцесата на народа", както я наричат британците, решила, че това ще е нещо позитивно. Тя била...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!