Бомба

СЕНЗАЦИЯ! Чип ни прави безсмъртни (ВИДЕО)

Само в ПИК
СЕНЗАЦИЯ! Чип ни прави безсмъртни (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18154
Коментари
10
СЕНЗАЦИЯ! Чип ни прави безсмъртни (ВИДЕО)

Сътрудникът на Университета в щата Охайо Даниел Галего-Перез е разработил чипа Tissue Nanotransfection (TNT), с чиято помощ може да се възстанови човешкото тяло, съобщава esoreiter.ru.

Звучи невероятно, но новата технология превръща хората в безсмъртни същества. Изобретението помага да се възстановят дори увредени органи за няколко дни.

Използването на тази иновативна технология отнема няколко секунди, обяснява д-р Чандан Сен. 

Напиши коментар »
(10)
1
Богатите рептили ще бъдат безсмъртни..... Тук-там и някоя мутра. Ние обаче си оставаме смъртни
2
da,ama ne.nisto ne pomaga.
3
И СЕГА КАКВО, ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЗА ВИНАГИ ЛОВКАТА КУРНЕЛИЯ И НЕЙНИТЕ МЪДУРКОВЦИ !!! ЧЕСТИТО ДРУГАРИ !!! ТАЗИ ГОДИНА ПОЛУПРОВОДНИЦИ, ДОГОДИНА ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ !!! И ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДЕЦА ЩЕ ВИ НАПРАВИМ !!!
4
ТОВА В СФЕРАТА НА ФАНТАСТИКАТА ЛИ Е? НИКОЙ И НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СПРЕ ОСТАРЯВАНЕТО НА ОРГАНИЗМА. АКО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕМ БЕЗСМЪРТНИ ГОСПОД ЩЕШЕ ДА ГО Е НАПРАВИЛ. ТАКА ЧЕ ТОЗИ ДА СИ ЗАВРЕ ЧИПА ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕОГРЯВА. НО ИНАЧЕ ЩЕ ИМА КРОТУШКИ КОИТО ЩЕ МУ ГО ЛАПНАТ И ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЩЕ СТАНЕ МИЛИОНЕРЧЕ!
5
ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ ОТ БАН /БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НО СЪВЕТСКИТЕ НАУКИ/ , КОИТО ПОЛУЧАВАТ МИЛИАРДИ СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЗА НАУЧНИ ОТКРИТИЯ, СЪЩО СА НА ПЪТ ДА ПОСТИГНАТ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗСМЪРТИЕ.
6
ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!! Посмотрел и был в ШОКЕ.... Вот ссылка на Ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA
7
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Кореновск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Быстро Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8 (8 6 1) 2 4 1 2 3 4 5 ___________________________ благоустройство владивостоке внутреннее благоустройство балконов благоустройство территории. детские площадки благоустройство города н новгород благоустройство в ачинске
8
Помогите. В квартире появились клопы Напишите кто как избавлялся?. Я нашел фирму в Саратове по избавлению от насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 15.06.2017 12:01 Кому надо ссылку [http://bio64.ru/?page_id=193 - клопов в саратове http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
9
млм учет, сетевой бизнес новый на рынке
10
психология млм, туризм сетевой маркетинг
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Когато торбалан си ляга проверява под леглото и в гардероба за Чък Норис