Серийна подпалвачка тормози община Генерал Тошево

Животът днес

Серийна подпалвачка тормози община Генерал Тошево

2732
на 04.09.2014
Серийна подпалвачка тормози община Генерал Тошево
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съобщение за пожар в стопански двор на територията на с. Бежаново, общ. Генерал Тошево бе подаден на спешния телефон, съобщиха от регионалната дирекция на МВР в Добрич.

препоръчано

Изпратените екипи на пожарната, успяват да потушат огъня след около пет часа. Вследствие на пожара са унищожение 85 м2 покривна конструкция, 400 бали слама, седем тона царевица и електрически машини. 

При проведените оперативно издирвателни мероприятия от полицаи от Генерал Тошево е установено, че пожара е предизвикан от 41 – годишната М.И. от с. Бежаново. 

В хода на работа е установено, че жената е съпричастна и към пожар, избухнал на 20 август т.г. в с. Бежаново при който бяха унищожени 2 500 бали слама. М.И. е настанена за лечение в специализирано заведение в град Добрич. Работата по двата случая продължава по описа на РУП Генерал Тошево.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК