Сестрата на убийцата на Алекс: Ще хванем изверга!

ЧАС ПИК

Сестрата на убийцата на Алекс: Ще хванем изверга!

30964
на 22.06.2014
Сестрата на убийцата на Алекс: Ще хванем изверга!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Почивай в мир, малка Алекс. Ще хванем изверга, който го направи. Няма да спра докато не го видя зад решетките!” Това е написала на стената си във Фейсбук Северина Димитрова - сестрата на обвинената за убийството на 6-годишното момиченце от Поморие Атанаска, пише Bnews.bg.

препоръчано

Северина и досега поддържа версията, че някой друг е убил Алекс, а след това е изнасилил сестра ѝ и я е заплашил да мълчи, защото ще изтреби родата ѝ до 9 коляно.

„Доста адвокатска работа свърших. Казах че ще изкарам истината и го правя. Но системата е много мудна”,
пише още младата жена, представила се в социалната мрежа като общ работник на хотел „Лагун”, въпреки че има дете от собственика на хотела.

През няколко дни тя пуска информации на стената си като тази: „175 см., едър, тъмна къса коса, кафяви злобни очи, кръгла глава, с белег от пукнато във вид на реска отзад на главата, младо момче около 30-35 години. Луд”.

Малката Александра беше удушена на 10 април.

Задържана и обвинена за убийството е 39-годишната Атанаска Георгиева, която е направила самопризнания. Малката Алекс изчезна на 10 април на път от училище към дома си.

Алекс беше открита след като повече от 24 часа беше в неизвестност. Поморие беше претърсено от органите на реда, а късно в петък след показанията на Атанаска тялото на детето беше открито в таванско помещение, което се е намирало над дома на момиченцето.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК