Сигнализираха за поредна жертва в Ораново?

ЧАС ПИК

Сигнализираха за поредна жертва в Ораново?

5916
на 01.08.2013
Сигнализираха за поредна жертва в Ораново?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пореден човек е загинал в мина "Ораново". Такъв сигнал е подаден преди минути предава кореспондентът на БГНЕС в Благоевград. Все още няма информация за инцидента, станал в рудника, където продължава акцията по издирването на двамата затрупани миньори. На място пристигна и комисар Георги Костов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Днес започва 18-ият ден от издирването затрупаните Иван Лазаров и Николай Михайлов. Работата по търсенето на двамата затрупани миньори в рудник „Ораново” в Симитли продължава,  обяви Георги Пармаков, директор на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" – Благоевград. Към момента работата в рудника напредва, спасителните екипи продължават да чистят. Все още не е ясно колко работа остава, тъй като трябва да излезе снощната смяна от рудника, която да даде повече информация. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК