СИГНАЛ ДО ПИК: Новият министър на културата приветства Криско, певеца на "Дялкам бело" и други химни за дрогата

КУЛТУРА

СИГНАЛ ДО ПИК: Новият министър на културата приветства Криско, певеца на "Дялкам бело" и други химни за дрогата

58675
на 12.05.2017
СИГНАЛ ДО ПИК: Новият министър на културата приветства Криско, певеца на Дялкам бело и други химни за дрогата
Автор:   ПИК

Новият министър на културата Боил Банов е изпратил приветствен адрес до рапъра Криско, известен с песните си в прослава на дрогата. Новината предизвика буря от коментари и възмущение в социалните мрежи.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Публикуваме мнението на Виктор Иванов, взето от стената му във Фейсбук:

"Приятели, моля някой компетентен да ме информира, КАКВА Е ТАЯ АДСКА ИЗРОДЩИНА, БЕ? Криско ли поздравява тоя... изверг??? 

Обаче... при малко по-задълбочен и трезв анализ на така създалата се културно-шокова ситуация, трябва да ви кажа, че има абсолютен резон в дeйствията на министъра!

Избора на Криско за достоен за уважение социо-културен феномен с обществена значимост, който апелира за просперитет и благоденствие на литературно-музикалното поприще, е много логично, имайки предвид неговите класически евъргрийн-песни като "Дялкам бяло", "Бело Белисимо", "Он лайн" ("демек на линия брат, демек на линия"),"Падат бучки", "Долни авери", "Тя е кучка", и още безброй подобни възхвали на евтините синтетични, твърди наркотици..."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК