Сигнал за бомба вдигна на крак Приморско

ЧАС ПИК

Сигнал за бомба вдигна на крак Приморско

3722
на 23.12.2014
Сигнал за бомба вдигна на крак Приморско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи от Приморско разследват фалшив сигнал за бомба в хотел, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Вчера около 08.42 часа в Районно управление “Полиция” - Приморско е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство пред сградата на “Гранд Хотел Приморско”, разположен на ул. “Иглика” № 38.

препоръчано

Извършен е обход в района около сградата на хотела, при който съмнителни пакети, багажи или вещи не са открити. Самото здание не функционира от летния период, като е обезопасено с жива охрана и видеонаблюдение. Работата по случая продължава от служители на Районно управление “Полиция” - Приморско.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК