ТОП НОВИНАТА

Сидеров: Ако наистина имаше задкулисие, то Пеевски щеше да си стане шеф на ДАНС

Само в ПИК
Сидеров: Ако наистина имаше задкулисие, то Пеевски щеше да си стане шеф на ДАНС
Дата
Дата
5073
Коментари
10
Сидеров: Ако наистина имаше задкулисие, то Пеевски щеше да си стане шеф на ДАНС

"Ако имаше задкулисие наистина, то вероятно Делян Пеевски щеше да си стане шеф на ДАНС и нямаше да има значение кой какво мнение има, кой протестира и кой не. Виждаме, че управляващите се съобразяват с някакви обществени настроения, макар че те не са на целия народ, а на определени групи“ Това заяви Волен Сидеров пред БНР. 

Лидерът на "Атака" заяви още, че не се страхува от избори. „Не виждам аргументи за предсрочни избори“, каза той. Сидеров подчерта, че протестите били основно организирани от партиите, останали извън парламента.

За НФСБ Сидеров каза, че това е „партия, създадена и финансирана от ГЕРБ. Тя има за цел да бъде патерица на ГЕРБ, само че този план не успя“. И добави, че не се влияе от социологическите проучвания (проучване на „Алфа Рисърч“ отчете залез на подкрепата за Сидеров и изместване на вота на националистите към „конкурентната“ НФСБ – бел.ред.).

Сидеров смята, че трябва да се даде възможност на правителството да покаже какви намерения има, защото „досега това не се е видяло“.

„Ние живеем в ненормална обстановка, работим в истерична обстановка, предизвикана от загубилите властта гербаджии, които просто се разболяха от този факт. Аз го виждам г-н Борисов като малко дете, на което са му взели играчката, непрекъснато хленчи“, посочи Сидеров.

Напиши коментар »
(10)
1
сидеров е по-долна турска подлога и от станишев
2
- Какъв е Волен според вас??? - Болен, долен ****рас!!!
3
ах ти гноясала курво Сидерска. Майка ти да еба в устата боклук скапан,едно време помниш ли в рубриката си Атака как говореше против прасето Пеевски и майка му Кръстева,а след 5 години си на заплата при тях мишок скапан. един ден ще те ритат в главата твойте симпатизанти боклук скапан,които предаде,а ти вярваха/хме безрезервно турско мекере скапано
4
Волен може да има много отрицателни черти, но много пъти говори истини, които другите политици нямат смелост да кажат.
5
фирма Атака предлага в склада си в Илиянци пластмасови масички тип "Сидеров" - удобни за среща с избиратели и ибрици " Волен" удобни за подмиване на червени крадливи задници. За количества-отстъпка.
6
Ако нямаше задкулисие, ти нямаше да можеш да се продадеш и нямаше да си там!
7
Ами като не ви харесвам, извинете ми се беее, защо сте ми вярвали? Ака-така.таа!!!
8
Герберасти, гас пикайте! Сидеров ви го сложи яко.....
9
Воленчо,тази мисъл докато се криеше под масата ли те осени.....
10
Като Боко го прогони сега му го навре Сидеров.Но пък и има право за Пеевски.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!