Сидеров показа скандално писмо, с което се доказва: През България се транспортира оръжие за терористите в Сирия!

ЧАС ПИК

Сидеров показа скандално писмо, с което се доказва: През България се транспортира оръжие за терористите в Сирия!

138135
на 02.12.2015
Сидеров показа скандално писмо, с което се доказва: През България се транспортира оръжие за терористите в Сирия!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кои са отговорните за участието на страната ни в световния тероризъм?, пита АТАКА

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров показа в предаването си „Неделник“ по АЛФА ТВ писмо, с което се доказва участието на България в тероризма.
„Не само Турция, но България и другата васална държава на Америка Украйна снабдяват с оръжие „Ислямска държава” и джихадистите в Сирия“, заяви той.
През 2015 г. в Украйна пристигна делегация от Катар, която уговаря доставки на оръжие и по-точно на системата „Печора”. Това са установки за противовъздушни нападения, които са модернизиран вариант и които всъщност са аналог на руския комплекс С-125, „Печора 2Д”. Катарска делегация уговаря в Украйна да ги достави в Сирия за джихадистите. За тези, с които днес Русия воюва. Както знаете Саудитска Арабия и Катар са двете държави, които основно финансират и въоръжават от години джихадистите в Сирия, припомня Сидеров.
По въпроса с оръжието търговският съветник в украинското посолство в Катар Володимир Куриц пише до Васил Бабитски в Кипър (шеф на фирмата „Блес а уел ЛТД”, която извършва търговията с оръжие) следното:
„Благодаря за осигурените контакти от Мароко и Саудитска Арабия. Бяха в най-удачно време. Катарците бяха на експото в Киев и ще закупят „Печора”. Нашата страна не е в състояние да осигури транспортирането. Имаш добър шанс да изкарате добри пари. Опитай да се договориш с военните. Всичко е наред, янките са съгласни, българите и турците са осведомени, маршрутът е същият“.
„Това е съучастието на България в световния тероризъм. Къде са отговорните? Кой трябва да застане на съд? Премиерът, външният министър, военният министър или всички по реда от правителството? Президент, шефове на служби?“, попита Сидеров.
Той информира, че тепърва АТАКА и тв АЛФА ще разследват кои са уведомени за това. Кои шефове на служби, шефове на парламентарни комисии, членове на парламента, участници в изпълнителната власт от премиер до министри, би трябвало да знаят, че през България се транспортира оръжие за терористите в Сирия.
„Кой трябва да отговаря, г-н Борисов? Установихме, че Украйна продава, а България участва в маршрута и транспортирането на оръжие. Дори има данни, че българско оръжие също отива за Сирия“, продължи Сидеров и припомни случая в Анево, където загина от взрив американски оръжеен специалист, а други бяха ранени. „Тогава американското посолство призна, че това е във връзка с доставки на оръжие за Сирия. Разбира се, не за правителството на Башар Асад, а за джихадистите, които наричаме „Ислямска държава”, които искат да правят световен халифат и тези срещу които силите на сигурността и справедливостта воюват в момента. А тези сили на първо място са на Русия“, обясни Сидеров.
Европа трябва да спре да започне истинска война срещу терористите, да спре тези вълни от пришълци и да прави своята политика в интерес на собствените си народи, а не на Вашингтон, заключи Сидеров.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК