Симеон Дянков не уважи опелото на татко си

ЧАС ПИК

Симеон Дянков не уважи опелото на татко си

16593
на 06.06.2013
Симеон Дянков не уважи опелото на татко си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият вицепремиер Симеон Дянков не изпратил татко си Денчо до последния му дом.

препоръчано

Мъжът живеел от доста години в разградското село Побит камък, където и издъхнал. Неговият син така и не отиде да види нито веднъж баща си дори и по времето, в което беше министър. Денчо бил открит мъртъв, строполен в двора на къщата си, от свои съседи, разказват от кметството на селото.

"Той си имаше здравословни проблеми отдавна, явно те са причина за смъртта му. Оплакваше се от високо кръвно", обясниха съселяни на Денчо Дянков. Погребението му било във вторник в Разград. То е организирано от сестра му и на него не дошли нито Симеон Дянков, нито бившата съпруга на Денчо и майка на финансовия ексминистър Румяна. Вуйчото на Дянков пък - кметът на Априлци Бенко Вълев, обясни пред столичен вестник, че няма отношение по този въпрос.

Денчо и Симеон Дянков за последно се видели на 17-ия рожден ден на бъдещия финансов министър. Тогава родителите на експерта вече били разведени.  "По това време Румяна живееше в София с някакъв преподавател по история на КПСС в Софийския университет. Аз - в Разград, а Симеон - при баба си и дядо си в Ловеч. Отидох в Ловеч, за да го видя и поздравя за рождения ден. Чаках го на маса в един ресторант. Той дойде, седна срещу мен и каза, че не иска никога повече да ме вижда. Заяви ми, че не съм му баща", разказва преди време Денчо.

Оказва се, че тийнейджърът Симеон Дянков бил категоричен в решението си. Оттогава той нито веднъж не е посетил или потърсил по някакъв начин своя истински баща. Това наистина дълбоко наранява Денчо, който обвинява за ситуацията бившата си съпруга, с която са женени 7 години.

"Явно в основата на всичко бяха обтегнатите отношения между мен, майка му Румяна и тъщата. Бракът ни започна да се руши малко след раждането на детето. Тогава претърпях злополука, получих 28% изгаряния. В "Пирогов" ме сложиха във вана с физиологичен разтвор. Жена ми идвала в болницата, видяла в какво състояние съм и решила, че няма да стане човек от мен. Затова се прибрала при своите родители в Ловеч. Звънях й там, а майка й ми каза: "Ти вече си сакат, не можеш да се грижиш за семейство", обяснява още приживе Денчо.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК