Синдикалист: Обикновени хора подкрепиха протеста, МВР върши много добра работа за ресурса, с който разполага

ЧАС ПИК

Синдикалист: Обикновени хора подкрепиха протеста, МВР върши много добра работа за ресурса, с който разполага

5205
на 09.11.2015
Синдикалист: Обикновени хора подкрепиха протеста,  МВР върши много добра работа за ресурса, с който разполага
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Колегите се притесняват, че при преговорите може да останем излъгани, което се е случвало и преди. Това каза Лукан Лазарски от синдикален алианс "Сигурност" в ефира на БНТ.

препоръчано

На вчерашния протест усетихме подкрепата на обикновените хора, добави той. По думите на синдикалиста демонстрацията на служителите в МВР е била подкрепена от лекари, съдии и учители.

Лазарски подчерта, че в четвъртък, когато проектобюджетът за 2016 г. ще се разглежда в Народното събрание, полицаите отново ще бъдат пред парламента, за да отстояват исканията си. Той бе категоричен, че за ресурса, с който разполага, МВР върши много добре работата си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК