СИНЯ СКРЪБ: Бате Сашо, никога няма да те забравим, сега отново сте семейство с Гунди в небесната синева

Футбол

СИНЯ СКРЪБ: Бате Сашо, никога няма да те забравим, сега отново сте семейство с Гунди в небесната синева

13621
на 15.04.2019
СИНЯ СКРЪБ: Бате Сашо, никога няма да те забравим, сега отново сте семейство с Гунди в небесната синева
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Смъртта на легендата на "Левски" Сашо Костов потови в скръб синия клуб и Сектор "Б".

препоръчано

"Отиде си една от най-ярките светлини на нашия клуб, символът и емблемата на левскарщината. Човекът, който знаеше какво значи да обичаш, уважаваш и носиш в сърцето си синята идея. Напусна ни титанът Сашо Костов! Няма нито думи, нито начин да опишем мъката си. Мъката по загубата на един човек, който знаеше как да те накара да се усмихнеш. Човек, който те пренасяше за секунда в най-романтичните времена на Левски и говереше с трепет за Гунди. За онова вълшебно време и затова колко голяма дума е да си левскар. Човекът, който казваше, че левскарският дух никога няма да умре", ридаят от "Герена".

"След твоята загуба, бате Сашо, остава една огромна празнина, но всички левскари сме длъжни да изпълним твоя завет и никога да не оставяме синята идея да бъде сломена. Длъжни сме да пазим и предаваме левскарския дух на поколенията. Ще помним винаги усмивката, която не слизаше от лицето ти, въпреки тежко преживените загуби на приятели и трудностите, през които премина. Ще помним уроците ти и онези мигове, в които се връщаше назад в спомените си, за да ни споделяш как често мечтаеш за миговете, в които си бил заобиколен от своите приятели. Сега си при тях. Сега можеш да кажеш на Гунди, всичко което не успя, когато бяхте рамо до рамо на терена. Сега отново ще сте едно голямо семейство. Там в синевата, където те очакват и другите легенди. Отиде си, за да продължи да ни преподава какво е да си левскар! Почивай в мир, бате Сашо! Ние никога няма да те забравим", пише още в официалния сайт на клуба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК