Скандално! Британски вестник ни нарича "бедните роднини в ЕС"

ЧАС ПИК

Скандално! Британски вестник ни нарича "бедните роднини в ЕС"

36295
на 06.10.2014
Скандално! Британски вестник ни нарича бедните роднини в ЕС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нечуван скандал развихри британскиото издание The Scotsman. В кореспонденцията си за изборите у нас то ни нарича "бедните роднини в ЕС".

препоръчано

В неделя българите гласуваха в предсрочни избори „на последния шанс”, които може да им донесат нова крехка коалиция, която ще бори с разрешаването на банковата криза и ще се опитва да съживи икономическия растеж в най-бедния член на ЕС, коментира британският вестник The Scotsman.

Ръководената от бивш бодигард и каратист дясноцентристка партия ГЕРБ вероятно ще спечели вота, но няма да получи мнозинство, което може да доведе до пазарлъци с по-малките парии и опозицията. Новото правителство ще бъде петото в балканската страна за последните 2 години – период, в който страната преживя масови протести, които свалиха предишния кабинет на ГЕРБ и които до известна степен отстраниха неговия наследник.

Нов период на нестабилност ще бъде отблъскващ за инвеститорите, както и за избирателите, които видяха как страната им преминава от една криза в друга. Само през тази година преките чуждестранни инвестиции спаднаха с над една пета.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК