СКАНДАЛНО! Орхан Мурад излезе с покъртителна декларация за дъщеря си - палавата Сузанита

Само в ПИК
СКАНДАЛНО! Орхан Мурад излезе с покъртителна декларация за дъщеря си - палавата Сузанита

Забранете на децата ви да гледат и да слушат песента на Сузанита, приканва баща ѝ критиците

Автор: ПИК
Дата
Дата
17803
Коментари
13
СКАНДАЛНО! Орхан Мурад излезе с покъртителна декларация за дъщеря си - палавата Сузанита

Във връзка със зачестилите обществени упреци за поведението на 14-годишната Сузанита, баща ѝ Орхан Мурад излезе с трогателна декларация към медиите. В нея той демонстрира, че е много засегнат и разcтроен от слуховете по адрес на дъщеря си след дуета ѝ с Андреа и фурора с парчето "Луцифер и Буда".

Ето и съдържанието на откритото писмо към българското общество, в което той апелира за разбиране: 

"Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – „сеир” и лесна слава на гърба на моето дете. Затова настоятелно моля да спрат с измислиците по неин и по адрес на цялото ми семейство, и да петнят името ни.

Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим.   Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви реалита, като „ВИП Брадър”.

Гнусна измислица, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да сеща зловещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й измислиха. Много долно, неуважаеми колеги. 

Декларирам, че Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност.

Веднъж завинаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа, и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние, родителите, и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро, или не, получи. Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.  

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от ’89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.  

Обръщам се към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и да изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред, а не назад, както досега.

И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10-годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моя народ и моята родина – от все сърце.

Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така, както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.  

На мен си пожелавам нашият народ да спре да е перманентният шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват под носа родителите му, докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение, и да си върне държавата и родината.  

От ОРХАН МУРАД, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората, и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората, и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност."  

 

Напиши коментар »
(13)
1
шафрантия
2
да забие два шамара на малката разпоретина, той тръгнал да я оправдава!
3
А тоя кавал защо мисли, че оная разпоретина е негова дъщеря? Виждал ли я е дали прилича на него? хохо хохо
4
виж си дъщерята ,какъв пример дава на децата ,стегни се като родител
5
Песни ли ? Тези кражби на музика придружени от абсурдни текстове от непълнолетната лолитка с мерак да се държи като проститутка, не са песни ! От всяка разюздана тинеджърка певица не става. Тегли и един хубав поправителен бой, плати авторски права на хората от които сте крали музика и нещата ще си дойдат на мястото !
6
Хайде пък сега. Хората тъпи, че не разбрали дълбочината и посланието на "текстовете" на малката шафрантия ! Нагъл, бесрамен цинаньор ! Дъщеря ти е едно недоразумение на природата, освен във физически план. Тя няма грам мозък в онази празна тиква, дето виси над раменете й, а ти си тръгнал да обясняваш, че докато развява промискоитета си на хората, те не й разбирали текстовете, намазани като фалшив маргарин върху филия от крадена музика !!!! Ще видим какво ще разбираш от текстовете на дъщеря си, като открие наркотиците, алкохола и секс партитата и довърши образа си на парцал, който така упорито изгражда с твоята "интелектуална" помощ !!!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
ТАКИВА БАЩИ КАТО ТОЗИ ДАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛОШ ПРИМЕР ЗА ДЪЩЕРИТЕ СИ..ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОВА ДЕТЕ--ЗАЩОТО ТЯ Е ДЕТЕ И НЕ ЗНАМ СЛУЖБИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ЗАЩО СПЯТ..?? ТОЙ НЕ САМО СЕ СРАМИ ЕМИ Е ОКУРАЖАВА КОЕТО Е МНОГО ЛОШ ПРИМЕР ЗА НЕЙНОТО ИЗРАСТВАНЕ.ТЯ СЕГА Е ЕДНО К.У.Р.В.Е, А В БЪДЕЩЕ ЩЕ СТАНЕ ПРОФЕСИОНАЛНА П.Р.О.С.Т.И.Т.У.Т.К.А.НЕ Е НОРМАЛНО ЕДНО ДЕТЕ НА 14 ГОДИНИ ДА ИМА ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ..ВЪВ ВСЯКА ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩЕ МУ ОТНЕМАТ РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА НА ОРХАН МУРАД,А ДЕТЕТО ЩЕ ОТИДЕ В ДОМ ЗА ЗАКРИЛА..ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ ОТ ДЕТЕ Е НЕ САМО НЕМОРАЛНО И ИЗВРЪТЕНО,НО ДАВА МНОГО ЛОШ СИГНАЛ КЪМ ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО И НИ КАРА ДА СЕ ЗАПИТАМЕ----В ТАКЪВ К.Е.Н.Е.Ф ЛИ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СРЕД ТАКАВА КЛОАКА ОТ ИЗВРЪЩЕНИЯ ИЛИ В НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО...ОТГОВОРИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ВАС
9
Малкото кур*ве и коравия и баща не разбират че дразнят хората ! Тъпи турски мекере*та !
10
Абе,вместо да се засрами,Орхан Мурат,напада.Това е най-лесната защита.Орхане,не си ли чувал приказката,че ние не си познаваме децата,вярно е.Те ни изненадват.ИЗЛАГАШ И СЕБЕ СИ ОРХАНЕ,КАТО Я ЗАЩИТАВАШ.Забрави ли,че и ти изгря по времето след 89-та,защо се абстрахираш.Ние помним.
11
Oрхане ле,Мураде ле...Всеки баща ще си защитава чедото,понятно е.Но само да можеш да видиш на какво прилича това твое произведение,ще се погнусиш тотлно!!!Като много си я харесваш,що не си я заведеш при комшиите-твоите сънародници,да видиш каква бурка ще и спретнат или най-малкото ще я дадат на обслужване на дружината на Ердоган.И,просто се питам,пък и тебе питам,такива деца ли трябва да отглеждаме и възпитаваме- бъдещи разлигавени чалгаджийки,кючекийки?!
12
Яжте ПАЛАМАРКАТА на Орхан Мурад !
13
Пик,защо ме цензурираш пак,защото пратих и наджието ли при Ердоган.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: „Тютюнопушенето води до импотентност.” Клиентът връща пакета и пита: „Абе, нямате ли от ония, дето убиват?”