ТОП НОВИНАТА

Скандално! Туристическа фирма изостави десетки български деца във Франция

Само в ПИК
Скандално! Туристическа фирма изостави десетки български деца във Франция
Автор: ПИК
Дата
Дата
9348
Коментари
1
Скандално! Туристическа фирма изостави десетки български деца във Франция

Десетки български деца са изоставени на произвола на съдбата във Франция. Преди 7 дни над 40 малки спортисти от детските школи на футболните клубове в Монтана и Обеля заминават на международен турнир в чуждата държава. Оказва се обаче, че фирмата-организатор не е изпълнила обещаните условия. Децата остават без храна, почивка, хотел и дори лекарска помощ, съобщава ТВ7. Парадоксално - всички родни институции си прехвърлят отговорността. В борбата с бюрокрацията, родителите се обърнаха към медиите.

Организатор на екскурзията е компанията ВИ ЕН ВИ КОНСУЛТ с управител Ваньо Найденов. От там отправят изкушаваща оферта на родителите, но удобно пропускат да предоставят договор за платената екскурзия. А минути преди тръгването официалният представител, който трябва да пътува с децата, получава бъбречна криза. Така на ход идва Бончо Бонев, който цитираме е "просто приятел на собственика, с опит в екскурзиите".

През целия ден управителят отказваше да разговаря както с журналисти, така и с ядосаните родители. А треньорът заяви, че подобни пътувания, под шапката на футболния клуб, се организират вече шеста година и никога до сега не е имало подобен проблем.

Родителите са твърдо решени, че ще си търсят правата. Никой в държавата обаче не знае кой трябва да поеме вината.

Още по темата
Автобус с 40 ученици се преобърна
Часовник
17:30
Училищен автобус се е преобърнал в американския щат Ню Йорк, недалеч от Пъкипсий, съобщи New Jersey Herald. По данни на властите, в автобуса са пътували 40 ученици. В резултат на инцидента...
Напиши коментар »
(1)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.