БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Скандално! Шофьор от градския транспорт в София: Ей, ако още един път се обадиш, ще те сваля, ма, да знаеш (ВИДЕО)

Само в ПИК
Скандално! Шофьор от градския транспорт в София: Ей, ако още един път се обадиш, ще те сваля, ма, да знаеш (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
92728
Коментари
9
Скандално! Шофьор от градския транспорт в София: Ей, ако още един път се обадиш, ще те сваля, ма, да знаеш (ВИДЕО)

Шофьор на автобус от градския транспорт в столицата не допуснал пътниците в автобуса при -17 градуса навън, докато не привърши закуската си, въпреки че закъснявал с разписанието. Когато хората възразили, започнал грубо да ги обижда.

За това сигнализира Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево, пише "Офнюз".

Случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвло да тръгне от автостанция Княжево в 8,52 ч., когато навън беше е -17 градуса. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. В това време шофьорът закусвал и потегли едва в 8,59 ч.0

След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди като "Ще те сваля ма, да знаеш", "Какво завиждаш ма?", "Ей, не ме предизвиквай!". "

 

Още по темата
СКАНДАЛ! Куриозна акция в градския столичен транспорт изкара от кожата Центъра за градска мобилност (СНИМКА)
Часовник
21:34
"Остави своя билет - дари 1,60 на непознат" - това е новата акция в градския транспорт в София. До автоматите за билети вече има и лепенки, които приканват хората да не купуват от билети от...
Напиши коментар »
(9)
1
Днес по тв и утре е на улицата! Това е!
2
"Ще те сваля ма, да знаеш", "Какво завиждаш ма?", "Ей, не ме предизвиквай!".
3
В граддкия транспорт шофьорите се назначават главно от провинцията, с ниска култура и селяндурско поведение !!! Но за там има други селчовци които са готови да заемат неговото работно място и да им е като обеца на ухото ,че ще изхвръкнат като него при подобни волности и несъобразителност!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
куклата на конци Фандъкова няма ли да каже нещо умно по въпроса? Нали живеят в най-проспериращия град в БГ?
6
През 1944г на 9 септември мурзилките окупираха държавата и поставиха Борисов на чело, да гради комунизъма. И се започна национализация , колективизация и терор, през който бяха избити десетки хиляди интелигенти, за да се създаде пролетариат и това скотско общество което е сега. Бойко ни навря в ТКЗСтата и Панелките, както и ликвидира на църквата и добродетелите и, като назначи всеки поп доносник от ДС. По това време Бойко беше обградил България с бодлива тел, и заповяда да се стреля на месо, ако някой българин се размечтаеше да избяга, при дивия гнил капитализъм, от кого България е взела 10 милиарда долара, за да строи комунизма! България се циганизираше със скоростта на светлината, а българите бяха обложени с ергенски данък (цигански), от който се събираха пари за тяхното издържане. На власт и почит бяха, децата и внуците на активните крадци (борци), и грабиха и грабиха раята! През 89г. децата на активните борци, станаха БСПдерасти отказаха се от фалиралия комунизъм, и започнаха да ни казват, че за всичко е виновен Бойко, а той горкия още си беше пожарникар. След като обраха за кой ли път матриала, след като приватизираха това което дядовците им бяха национализирали и фалирали, червените копои се канят за сетен път, да ни оправят заедно със чалмите и циганите. Червените башибозуци дори се канят, да рестартират БлеНе за да има пак милиарди за мурзилските пенсионери, нещо като благодарност към тях, че 44г под дулата на автоматите им назначиха дядовците им на власт. Както сега между другото, врабчето марионетката Радев ни бе посочено от ген. Решетников в разговора със Краднелия СлаНинова. В такава жалка колониална държава, не искам и не мога да живея, предпочитам да си отгледам трите деца, и да живея в дивия загниваш капитализъм !!!
7
Фандъчке, тоя още на работа ли е?
8
Голяма част отях
9
Toni Genov,няма значение кой от къде е.Никоя работа не е срамна.А по време на почивка,автобусът не е чакалня.И последно щом толкоз сте загрижен за градският транспорт с ниската култура,то тогава защо Вие с високата си култура не се захванете да изпълните един курс на линия от градския..няма да издържите,повярвайте ми...пълно е с покемони навсякъде... Поздрави!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Старият ковач бай Пенчо обучава новия си чирак, който седи до наковалнята готов с чук в ръка:
- Сега аз ще извадя подковата от огъня и щом кимна с глава, удряй здраво по нея!
Така чиракът наследи бизнеса на бай Пенчо...