Скандалът се разраства! Генка Партениева потвърди пред ПИК, че е запознала Цветанов с бащата на съдията по делото му!

ЧАС ПИК

Скандалът се разраства! Генка Партениева потвърди пред ПИК, че е запознала Цветанов с бащата на съдията по делото му!

158963
на 22.01.2014
Скандалът се разраства! Генка Партениева потвърди пред ПИК, че е запознала Цветанов с бащата на съдията по делото му!

Последвайте ни в Google News Showcase

Разкритието на ПИК, че Цветан Цветанов е скрил от магистратите, че е бил дългогодишен приятел на бащата на съдия Тони Гетов, който наблюдава едно от водещите се срещу него дела в Софийския градски съд се разраства с нова сила.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Както писахме още в понеделник фирмата на Петко Гетов - "Гарантстрой 91 А" е направила ремонта на вилата на бившия вицепремиер в село Шума. (виж в Още по темата).

Във въпросната компания Генка Партениева е съдружник.

ПИК успя да я открие по GSM-а.

"Аз запознах Цветан Цветанов с Петко Гетов. Това се случи в София преди 2000-та година. Тогава аз бях по работа в офис близо до високите блокове на "Балканкар". На излизане от офиса случайно се видях с Цветан Цветанов, който беше на улицата. Запознахме се с него, а след това го запознах и с Петко Гетов, който беше с мен", потвърди г-жа Партениева пред медията ни.

"В този факт няма нищо странно. Аз съм дългогодишна приятелка на Цветан Цветанов и съпругата му Деси. С тях се познаваме още преди Цветанов да заеме високи постове в държавата. А що се отнася до г-н Петко Гетов, той беше много контактен и добър човек. Той поддържаше контакт с Цветанов, но преди години почина", допълни Партениева.

Самият Цветан Цветанов също призна пред медията ни, че е бил приятел с Петко Гетов, но не е направил връзката с неговия син Тони Гетов, който наблюдава делото му.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК