СКАНДАЛ! Български учен попиля Айнщайн! Отрече Теорията на относителността и я определи като безобразие

Само в ПИК
СКАНДАЛ! Български учен попиля Айнщайн! Отрече Теорията на относителността и я определи като безобразие
Автор: ПИК
Дата
Дата
6235
Коментари
0
СКАНДАЛ! Български учен попиля Айнщайн! Отрече Теорията на относителността и я определи като безобразие

Български учен отрече Теорията на относителността на Айнщайн и я нарече „обида за интелигентността на човека“. Тя трябва да бъде премахната, защото води до объркване на цялата съвременна физика. Това каза на пресконференция физикохимикът проф. Веселин Нонински, който живее в САЩ и е бивш университетски преподавател в университети в Масачузетс и в Ню Йорк. Според него трябва да спре държавното финансиране на такива „абсурди в науката“, съобщава Дарик.

Според него теорията е грешна, защото почива на иначе правилни математически изчисления, но пренесени във физиката, те водят до грешни, дори абсурдни изводи.

„Теорията на относителността е нещо, което идва вследствие на никаква логика, от небето пада и самата същност на тази теория е вътрешно противоречива, което я прави нетеория и я прави нефизична, ненаучна и псевдонаука“, каза той.

На въпрос, ако светът се отрече от Теорията на относителността, до какви последици ще доведе това, проф. Нонински заяви, че ще се стигне до „излекуване и освобождаване от интелектуалното робство“, в което по думите му е света сега.

Според професора за такива теории не трябва да се харчат парите на данъкоплатците, а който иска, да търси частни източници на финансиране.

Още по темата
Айнщайн отново прав! „Любов” между черни дупки пак ни прати гравитационни вълни(ВИДЕО)
Часовник
18:00
За трети път учените регистрираха вибрациите на пространство-времето - гравитационните вълни. Сигналът е записан от двата детектора ЛИГО, разположени в Ханфорд и Ливингстън, САЩ. Това се съобщава...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…