СКАНДАЛ В ЕФИР! Депутати се хванаха гуша за гуша заради Румен Радев и грипените

Само в ПИК
СКАНДАЛ В ЕФИР! Депутати се хванаха гуша за гуша заради Румен Радев и грипените
Автор: ПИК
Дата
Дата
24066
Коментари
20
СКАНДАЛ В ЕФИР! Депутати се хванаха гуша за гуша заради Румен Радев и грипените

Лют скандал се разигра в ефира на сутрешния блок на нова телевизия заради изтребителите "Грипен". Депутатите от ГЕРБ и БСП Маноил Манев и Жельо Бойчев се хванаха гуша за гуша има ли роля президентът Румен Радев в избора от кого да купуваме самолетите и защо точно този модел ще трябва да взимаме. 

"Разиграва ни се един театър. Със създаването на тази комисия, която да проверява случая, всъщност вие забавяте процеса за модернизация на армията и купуването на изтребители", каза Жельо Бойчев. "ГЕРБ няма никакъв проблем с това да се изсясняват всички обстоятелства около нещо, което струва 1,5 млрд. лв. Свещени крави в партията ни. Нас ни интересуват само обстоятелствата, при които трябва да се изхарчат 1,5 млрд. лв.", скочи Маноил Манев. 

"ГЕРБ не коментира такива личностни нападки, жълтини, неща, които нямат отношение към страната. Ние се занимаваме с политика. Няма да коментираме неща, които говори някой, когато изтърва нервите си. Интересува ни само модернизацията на армията ни", каза Маноил Манев като коментар на думите на президента Радев, че Цветанов разбира от апартаменти, а не от самолети. 

"Борисов коментира под път и над път Радев. Истина е, че решение на МС за класиране и избор за изтребителите няма. За пореден път лъжете българските граждани. Когато казвате, че искате да се изяснят всички факти, вие забавяте цялата процедура", отвърна Жельо Бойчев.

Нервите се нажежиха и двамата депутати продължиха да се надвикват в желанието си да покажат коя партия повече лъже. Наложи се водещите да ги прекъснат грубо и да включат новините. 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Стартира първото заседание на комисията за "Грипените" - депутатите викат Огнян Герджиков за обяснение, президента Радев ще го пощадят
Часовник
16:17
Огнян Герджиков ще бъде извикан в извънредната анкетна комисия за закупуване на нов изтребител за българската армия, която стартира днес. Депутатите решиха, че ще викат всеки един, който има...
Напиши коментар »
(20)
1
Няколко са точките, по които спорят ГЕРБ и БСП: 1.Коя партия лъже повече. 2.В коя партия има повече членове на БКП. 3. В коя партия има повече агенти та ДС. 4. В коя партия има повече русофили. По всички останали въпроси има пълно съвпадеие на позициите.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
истината е . че Кремъл изгуби контрол на България. скоро и над балканите. ЕС обединен и силен плаши кремъл и островните кралство
4
БСП пак се издьниха
5
Този ояден гербаждия Маноил, да си каже защо беше ДИСЦИПЛИНАРНО уволнен от системата на МВР? Уволнен, а не свален! Крадец до крадеца, мутра до мутра, това са управляващия ни елит.
6
Хайде малко по-сериозно, господа депутати! Единият от тези двамана е завършил спортно училище и Магнаурската школа в Симеоново, другият - аграрна икономика. Какво имате да кажете за военна техника и авиация?
7
Прецидента и комунистите са в шок защото не им мина номера с корупционната сделка.Бяха си повярвали преди изборите затова сега са като поср@ни!
8
Истината е, че ГЕРБ ще си загубят комисионата! А те никога не са валат!
9
По-добре да се хващат за мудите, все поне един ще има скопен, нака ще се раждат по-малко тъпи и жадни за власт копелдаци!
10
Само запомнете как президентът сега е гол и бос, и как ще излезе от властта след 4 години! Още от раз започна с мошенгии....
11
Само запомнете как президентът сега е гол и бос, и как ще излезе от властта след 4 години! Още от раз започна с мошенгии....
12
на много хора след като излезе наяве информация, че имал намерение да си купи шест апартамента.
13
няма театур! просто няма да може да се вземе комисион от ....? или за да се потули историята с ндк ? само корупционен скандал може да свали от власт крадци у нас!! въпросът е кой ще успее да организира хващането им по върховете! радев няма да може!за сега!!
14
Откъде се взе този гръмогласен човек, бе? Толкова груб и агресивен, че не се трае всяко негово участие. Дори Методи Андреев не беше толкова дразнещ.
15
на Бог че спаси България и българите на изборите от БСП / БКП ,ДПс ,ДС / и ни опази от червената проказа .
16
Някой може ли да ми обясни, защо когато докажеш, че поредния червен ан*ус е крадец, винаги червените ан*уси застават зад него и казват, че това е лъжа, ако ще фактите да са неопровержими!!
17
И още един път /в подкрепа на № 15/ : Благодарим ти, Господи, че спаси България на изборите от тази комунистическа сган, от тези интриганти, лъжци, крадци и малоумници. Бди над нас и ни защитавай все така и в бъдеще.
18
Понеже комунистите повече НИКОГА няма да вземат властта се опитват сега да всяват паника, напрежение и чрез измислени скандали да напрягат обстановката в България. Впрочем такива са им опорните точки, спуснати от Кремъл!
19
Маноил не може да не е пИдал като шефа си! С какъвто се събереш, такъв ставаш! От кухи Тикви семки не търсим.
20
И двамата са д е б и л и !!!!! НИЩО не разбират, но важно КОИ ще "гушнат" комисионната!!! Останалото е пунта-мара!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...