ТОП НОВИНАТА

СКАНДАЛ В ЕФИР! Тома Биков и Жельо Бойчев се хванаха гуша за гуша заради Бузлуджа и паметника пред НДК

Само в ПИК
СКАНДАЛ В ЕФИР! Тома Биков и Жельо Бойчев се хванаха гуша за гуша заради Бузлуджа и паметника пред НДК
Автор: ПИК
Дата
Дата
9159
Коментари
12
СКАНДАЛ В ЕФИР! Тома Биков и Жельо Бойчев се хванаха гуша за гуша заради Бузлуджа и паметника пред НДК

Гуша за гуша се хванаха депутатите от БСП и ГЕРБ Жельо Бойчев и Тома Биков в "Панорама" на БНТ. Поводът станаха паметниците на Бузлуджа и пред НДК. 

"Разруха, съсипване - това е Бузлуджа. Съвсем естествено е да поискаме да възстановим този национален паметник. Искахме първо да реставрираме, да видим колко пари ще струва. Имаше идея и национална дарителска кампания да направим", каза Жельо Бойчев.

"Не се караме. Водим диалог. Това са празни разрушени храмове.Защо по комунистическо време не падна Рилският манастир?!  И Булзуджа, и паметтникът пред НДК са паметници, изоставени от тези, които ги почитат. През 1988 г. той започва да се руши. Отнет му е акт 16 по време на комунизма. Той е зле построен, непоглеждан от никого. Аз не съм привърженик на разрушаването. С Бузлуджа е същото. На него ходят два - три пъти през лятото социалистите. Защо Шипка не рухна?", контрира депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Паметникът бил вече разрушен според него. 

"Паметникът 1300 г. е построен за 1300 г. от българската държава. И не приемам тази безстопанственост - видите ли можем да намерим пари да го разрушим, а не можем да го реставрираме. Ние имаме история и не можем да я пренапишем. Добре е да спрем да рушим. Мине - не мине и започваме да  се опитваме да започваме отначало", скочи Жельо Бойчев. Той обвини, че трудно било да се разбере поведението на ГЕРБ. 

Защо се карате за един кран, а не за КТБ, попита ги водещият Бойко Василев. "Напротив караме се. Фалира КТБ и беше срината цялата банкова система на държавата. Банковата система в момента е стабилна, благодарение на нашето управление", каза Тома Биков. 

"За съжаление скандалът в НДК има потенциал да измести разговорите от европреседателството", дръпна се Жельо Бойчев. "Няма. Нека не си измисляме лъжи, само за да ни дават по телевизията", контрира Тома Биков. 

Още по темата
БОМБА В ЕФИР! Петър Волгин изригна: Не плачете за крана! Хората, които рушат паметници, се казват талибани и "Ислямска държава"
Часовник
08:20
"28 г. в България действа най-уродлливия капитализъм, който някога е съществувал.  Той се свързва с чудовищна разруха", каза в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Волгин по повод...
Напиши коментар »
(12)
2
Тома Биков навря Бойчев на Нинова в пърдялника
4
са дребен шрифчик шо е упасно оружие !....и една сутрин ТЕ ! ше доидат !....бацо и радеф ше спат !....арми нема палиця тапа тапа !....нато нема са намеси шо е геи !....и шеи стигнат КОБЕНХАВН !....ИЗВОД : сменете тиквата !....коолку до геизка уиропя там вече е касно !....балканите са свештени земи !.....те не са на тиквата !..ни на туркия......а тоочно тая туркия вечи си има гуулем прублем !....трумпо беши за пуследен пут у уиропя !....и !.... една сутрин у 8 без петнаисе банките ше са затворени и празни !....ако ТЕ са идил ше имате касмет !....шо мое да са други !....
5
Тунел под Шипка,Бузлуджа!..Антени!..Медийна подготовка за събаряне!
6
Не може човек да навира някой някъде, когато преди години е казал , че най - големият престъпник на прехода е ББ а а сега му лиже ....... От такива хора ми се повръща, а ББ го държи под крилото. Коя е причината? Замислете се!
7
ТО ЧО КУНЕВО ОТРОЧЕ КВО ПРАИШ ПРИ ПАДИШАХА ТОНЧО ИМАШ ГЕРМАНСКО ПОТЕКЛО НА КУКОВО ЛЯТО
8
Тома Биков един от тримата психодесни глупаци говори антикомунисти4ески клишета,дале4 от реалната истина.27 години след 44год. България от селска страна стана средно развита индустриална държава със добре развити сектори в икономиката,образование,здравеопазване и т.н,Тези успехи на комунистите не може да простите затова вс4ко рушите и грабите.А тези от БСП/Бой4ев/ се гънят и не могат да кажат нищо смислено,а предентират за носители на левите идеи.Жалки сте и едните и другите.Доведохте страната до разруха и безсперектива.
9
10
А бе хора, днес нищо не сте пуснали за Плевнелиев,нито снимка, нито некоя мъдрост. Айде публикувайте ,че нещо немам настроение.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!