Скандал в Сандански: Служител в общината обвини Яне Янев, че е пребил 66-годишния му баща

Само в ПИК
Скандал в Сандански: Служител в общината обвини Яне Янев, че е пребил 66-годишния му баща

Това е панаир, искат да ме оклеветят, отрича бившият депутат и лидер на РЗС , който в момента е общински съветник

Автор: ПИК
Дата
Дата
9248
Коментари
3
Скандал в Сандански: Служител в общината обвини Яне Янев, че е пребил 66-годишния му баща

Янев, защо преби баща ми? Защо хора като теб заемат високи постове и управляват човешките съдби, не те ли е срам да заемаш това място в ОбС – Сандански? Тук ли е мястото на такива като теб? С тези  въпроси, отправени от млад мъж към съветника и лидер на РЗС Янев Янев, стартира последната сесия на общинскиья съвет в Сандански.

Мъжът нахлу в залата, отправи се към Янев и го засипа с въпроси. В пълната тишина Яне Янев извика: „Как може такива лица да влизат на сесията?”. Портиерът на общината веднага хвана непознатия и го помоли да напусне залата. На крака скочиха от трибуната кметът Кирил Котев и председателят на Общинския съвет. Те помолиха мъжа да напусне. Той нямаше намерение да се саморазправя, просто чакаше отговор на въпросите, пише „Вяра”.

Маламов, който е служител на общината, разказа подробности за инцидента, станал в село Мали Цалим, където Янев има огромно имение.

„Имаме и медицинско свидетелство, в което подробно са описани травмите. Баща ми от доста време, може би вече има 3 години, не разговаря с него. Янев изпитва неприязън към баща ми, който е бивш кметски наместник на селото. Целият скандал е пламнал от нищо. Работниците на Яне Янев почиствали вада и хвърляли камъните на пътя, баща ми просто им направил забележка да не задръстват пътя по този начин и да хвърлят камъните в храстите. Тогава той се нахвърлил върху баща ми, повалил го на земята, баща ми си ударил главата в пейка. В момента е с много сериозни болки. Подали сме сигнали както в полицията, така и в прокуратурата. Злобата и агресията на Яне Янев е била огромна. Най-грозното е, че работниците, общо трима души, се направили, че не виждат какво става, а единият на висок глас казал „Страхиле, пред полицията ще кажем, че падна, а Яне не те е бил, нито бутал”. Искаме Яне Янев да отговаря за деянието си пред съда”, разказа пред сесията на Общинския съвет в Сандански Кирил Маламов.

Това е един водевил, който е свързан с пореден опит да се оклевети Яне Янев по някакъв начин, особено сега, след миналите избори и в деня на първото заседание на ОбС, реагира на обвиненията бившият депутат и лидер на РЗС. 

 

Още по темата
Кучета-стръвници умъртвиха 5 агнета и 5 овце в ранчото на Яне Янев
Часовник
11:50
Кучета умъртвиха 5 овце и 5 агнета в стопанството на лидера на РЗС Яне Янев в санданското село Малки Цалим, съобщи "Дарик". Нападението е станало във вторник през деня, когато псетата се...
Напиши коментар »
(3)
1
На Янето много му се насъбра. Наред с проблемите в партията му и и домашни такива. Той отглежда една сочна хубавица в къщата на баща си. Тази хубавица иска eбaнe, а не празни приказки в Общинския съвет и по телевизиите. Но как да и помогне човек, като Янето преди нея ще си подложи гъзъ ? Ето тази мисъл ме измъчва в последните 3-4 години.
2
Тоя Яне или Янка известна в гей средите,е чест гост на кмета на Симитли заедно с Боко! За благодарност Бойко включва в депутатските листи сина на кмета на Симитли 22ри и той влиза като депутат с преференции на новите избори! На Боко и Янка много им харесва да ги клати кмета на Симитли
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

- Обвиняеми, вие сте обидили служебно лице! Определям глоба от 100 лв. Искате ли да кажете още нещо? - Бих искал, но при тези цени…